ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη των Slowdive και Flaming Lips έφτιαξαν τους Beachy Head!

Το ντεμπούτο των Beachy Head κυκλοφορεί στις 30 Απριλίου. Μέλη των Slowdive, Flaming Lips, αλλά και των Soft Cavalry και Casket Girls, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο νέο συγκρότημα Beachy Head. Ακούστε το πρώτο single, «Destroy Us». Τους Beachy Head αποτελούν οι Rachel Goswell και Christian Savill των Slowdive, ο…

Το ντεμπούτο των Beachy Head κυκλοφορεί στις 30 Απριλίου.

Μέλη των Slowdive, Flaming Lips, αλλά και των Soft Cavalry και Casket Girls, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο νέο συγκρότημα Beachy Head. Ακούστε το πρώτο single, «Destroy Us».

Τους Beachy Head αποτελούν οι Rachel Goswell και Christian Savill των Slowdive, ο Matt Duckworth, drummer των Flaming Lips, ο Ryan Graveface των Casket Girls και ο Steve Clarke των Soft Cavalry. Το ντεμπούτο του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρία του Ryan Graveface, Graveface Records.

Πρώτο single είναι το lo-fi «Destroy Us», το οποίο είναι διαθέσιμο για ακρόαση μέσω της σελίδας του συγκροτήματος στο Bandcamp, με τις προ-παραγγελίες του δίσκου να τρέχουν ήδη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο προφίλ του συγκροτήματος στο Bandcamp, ο Savill ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε ιδέες και τραγούδια ήδη από το 2019 και τα οποία ήταν σε πιο προσωπικό ύφος. Στην συνέχεια έστειλε αυτές τις ιδέες στους φίλους του, Ryan Graveface και Steve Clarke, με τον Matt Duckworth να προσθέτει τα τύμπανα. Τις τελευταίες πινελιές στο album έβαλε η Rachel Goswell, προσθέτοντας φωνητικά και μελωδίες σε κάποια από τα τραγούδια.

Οι Slowdive δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του καταπληκτικού ομότιτλου album τους (2017), το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

Οι Flaming Lips κυκλοφόρησαν το 2020 το τελευταίο τους album «American Head» που ήταν στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020.

Το tracklist του «Beachy Head»:
01. Warning Bell
02. Michael
03. Distraction
04. All Gone
05. Looking For Exits
06. October
07. Hiddensee
08. Destroy Us

BEACHY HEAD - BEACHY HEAD
BEACHY HEAD – BEACHY HEAD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top