ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Μεταφέρεται στις 20 Ιουνίου η φετινή Record Store Day

Η μουσική βιομηχανία μετρά τις πληγές της. Ακυρώσεις συναυλιών, ματαιώσεις περιοδειών, συγκροτήματα που μένουν ξεκρέμαστα εν μέσω tour. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην μουσική βιομηχανία τις τελευταίες μέρες ελέω κορωνοϊού. Από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη και η φετινή Record Store Day. Στις 20 Ιουνίου…

Η μουσική βιομηχανία μετρά τις πληγές της.

Ακυρώσεις συναυλιών, ματαιώσεις περιοδειών, συγκροτήματα που μένουν ξεκρέμαστα εν μέσω tour. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην μουσική βιομηχανία τις τελευταίες μέρες ελέω κορωνοϊού. Από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη και η φετινή Record Store Day.

Στις 20 Ιουνίου αντί στις 18 Απριλίου που αρχικά ήταν προγραμματισμένη, μεταφέρεται η φετινή γιορτή των ανεξάρτητων δισκοπωλείων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση.

Οι διοργανωτές της ημέρας σε μήνυμα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν την μεταφορά της ημερομηνίας:

Φυσικά, η νέα ημερομηνία θα ισχύσει αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τις μελέτες των ειδικών, οι οποίοι προβλέπουν ύφεση του ιού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εδώ μπορείτε να δείτε την λίστα με όλες τις φετινές κυκλοφορίες της φετινής Record Store Day.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top