ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Metalocalypse: Δείτε δωρεάν online όλα τα επεισόδια!

Οι 4 κύκλοι του επιτυχημένου metal anime δωρεάν για τους fans. Ακόμα ένα «όπλο» για να καταπολεμήσουμε την πλήξη της απομόνωσης στο σπίτι, με τους δημιουργούς του Metalocalypse να δίνουν στους fans την δυνατότητα να δουν και τους τέσσερις κύκλους της σειράς δωρεάν. Οι Dethklok, το φανταστικό death metal συγκρότημα…

Οι 4 κύκλοι του επιτυχημένου metal anime δωρεάν για τους fans.

Ακόμα ένα «όπλο» για να καταπολεμήσουμε την πλήξη της απομόνωσης στο σπίτι, με τους δημιουργούς του Metalocalypse να δίνουν στους fans την δυνατότητα να δουν και τους τέσσερις κύκλους της σειράς δωρεάν. Οι Dethklok, το φανταστικό death metal συγκρότημα του Brendon Small που σημείωσε τεράστια επιτυχία, έρχεται στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν μας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε παλιές αγαπημένες σειρές και ταινίες, με τους παραγωγούς και τους δημιουργούς να βάζουν το χεράκι τους, δίνοντας μας δωρεάν πρόσβαση στο υλικό.

Το Metalocalypse ολοκληρώθηκε το 2013 και αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να δούμε ξανά και τα 61 επεισόδια.

Για να δείτε δωρεάν τους 4 κύκλους του Metalocalypse πατήστε εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top