ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Mick Fleetwood και Lindsey Buckingham: Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους

Πιθανή η μελλοντική επανασύνδεση του κιθαρίστα με τους Fleetwood Mac. Οι σχέσεις των Mick Fleetwood και Lindsey Buckingham φαίνεται πως εξομαλύνθηκαν και η επιστροφή του κιθαρίστα στους Fleetwood Mac μοιάζει πλέον αρκετά πιθανή. Το 2018 οι Fleetwood Mac απέλυσαν τον κιθαρίστα Lindsey Buckingham λόγω διαφορών του με τον Mick Fleetwood…

Πιθανή η μελλοντική επανασύνδεση του κιθαρίστα με τους Fleetwood Mac.

Οι σχέσεις των Mick Fleetwood και Lindsey Buckingham φαίνεται πως εξομαλύνθηκαν και η επιστροφή του κιθαρίστα στους Fleetwood Mac μοιάζει πλέον αρκετά πιθανή.

Το 2018 οι Fleetwood Mac απέλυσαν τον κιθαρίστα Lindsey Buckingham λόγω διαφορών του με τον Mick Fleetwood σχετικά με τα κομμάτια που θα έπαιζε το συγκρότημα στην περιοδεία του αλλά όχι μόνο. Οι δύο πλευρές μάλιστα παραλίγο να καταλήξουν στα δικαστήρια σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών του ιστορικού συγκροτήματος, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Οι Fleetwood Mac συνέχισαν να περιοδεύουν με δύο νέα μέλη, τον Mike Campbell (Tom Petty & The Heartbreakers) και τον Neil Fill (Crowded House).

Ο θάνατος του θρυλικού κιθαρίστα του συγκροτήματος Peter Green το 2020, φαίνεται πως έφερε ξανά τις δύο πλευρές, με τον βετεράνο drummer να δηλώνει στο Rolling Stone: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω ξανά με τον Lindsey. Είμαστε πλέον ανοιχτοί και ειλικρινείς μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Σε ερώτηση για το εάν ο κιθαρίστας θα μπορούσε να επιστρέψει στο συγκρότημα, ο Mick Fleetwood απάντησε: «Μπορεί να συμβούν πολλά. Βλέπω το group σαν μια μεγάλη οικογένεια και κάθε μέλος έχει γράψει την δική του ιστορία. Κανένας δεν έχει ξεχαστεί».

Και πρόσθεσε για τον Lindsey: «Για τους προφανείς λόγους, η συνεισφορά του στο group δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω. Θα ήθελα να μας δω ξανά μαζί, αλλά φυσικά με τρόπο που θα τιμά και τους Mike και Neil που είναι πλέον μαζί μας».

Ένας ακόμα λόγος που ο Buckingham απολύθηκε από τους Fleetwood Mac το 2018 ήταν οι τεταμένες σχέσεις του με την Stevie Nicks. Σύμφωνα με τον κιθαρίστα, η τραγουδίστρια έθεσε βέτο στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος λέγοντας τους να διαλέξουν μεταξύ αυτής και του πρώην συντρόφου της.

Ο Fleetwood αν και αρνήθηκε να πάρει θέση για το ζήτημα είπε στον επίλογο της συνέντευξής του: «Είμαι ανοιχτός σε συνεργασία με τον Lindsey και εύχομαι να παίξουμε ξανά μουσική μαζί. Ακόμα και αν δεν είναι με τους Fleetwood Mac».

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Fleetwood Mac.

Ο Mick Fleetwood πριν από λίγες εβδομάδες πούλησε στην BMG το μερίδιο των δικαιωμάτων του στο group.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top