ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mick Jagger και Dave Grohl συνεργάζονται στο νέο single «Eazy Sleazy»

Ο frontman των Rolling Stones γιορτάζει το τέλος του lockdown στην Αγγλία. Ο Mick Jagger έκανε την έκπληξη και σε συνεργασία με τον Dave Grohl των Foo Fighters κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι  «Easy Sleazy». Ο βετεράνος τραγουδιστής προσφέρει μια αισιόδοξη ματιά, γιορτάζοντας έτσι το τέλος του lockdown στην Αγγλία. Μετά…

Ο frontman των Rolling Stones γιορτάζει το τέλος του lockdown στην Αγγλία.

Ο Mick Jagger έκανε την έκπληξη και σε συνεργασία με τον Dave Grohl των Foo Fighters κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι  «Easy Sleazy». Ο βετεράνος τραγουδιστής προσφέρει μια αισιόδοξη ματιά, γιορτάζοντας έτσι το τέλος του lockdown στην Αγγλία.

Μετά από 90 μέρες σκληρού lockdown, οι pubs και τα καταστήματα άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους στην Αγγλία, με τον Jagger να κυκλοφορεί το νέο τραγούδι που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones έγραψε το «Easy Sleazy» πριν από μερικές εβδομάδες και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Dave Grohl, ο οποίος από το σπίτι του στο Los Angeles ηχογράφησε τα δικά του μέρη.

«Είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι. Όλοι χρειαζόμαστε ελπίδα και λίγη χαρά έπειτα από τόσους μήνες σκληρού lockdown» θα πει ο 77χρονος Άγγλος γερόλυκος rocker.

Για να προσθέσει για την επιλογή του Dave Grohl: «Ήθελα ζωντανά τύμπανα και ο Dave είναι εξαιρετικός drummer ενώ γνωρίζει πώς να δουλεύει και από απόσταση. Ήταν πολύ γρήγορος. Έγραψε μπάσο, κιθάρες και drums άμεσα. Μου άρεσε ο ενθουσιασμός του, η αμεσότητά του και πως ροκάρει αρκετά σκληρά».

Όπως χαρακτηριστικά ακούμε στο refrain του νέου κομματιού «Θα δραπετεύσουμε από αυτούς τους τοίχους της φυλακής» και «θα είναι ένας κήπος από επίγειες απολαύσεις».

Ο Mick Jagger έχει στηρίξει την επιστημονική κοινότητα, ενώ για τους αρνητές μάσκας δήλωσε πως «δεν μπορείς να κάνεις σοβαρό διάλογο με τέτοιους ανθρώπους».

Ο Dave Grohl κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το trailer του νέου ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί με τίτλο… What Drives Us.

Latest from TOP STORIES

Go to Top