ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mike Patton: Έτοιμος ο νέος δίσκος των Tomahawk

Ο frontman των Faith No More δουλεύει και με τους Dead Cross. Οι Faith No More βρίσκονται στον πάγο λόγω της επέλασης της πανδημίας καθώς όλες οι συναυλιακές τους υποχρεώσεις έχουν ακυρωθεί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Mike Patton παραμένει ανενεργός. Έβγαλε ειδήσεις η νέα συνέντευξη του τραγουδιστή στο…

Ο frontman των Faith No More δουλεύει και με τους Dead Cross.

Οι Faith No More βρίσκονται στον πάγο λόγω της επέλασης της πανδημίας καθώς όλες οι συναυλιακές τους υποχρεώσεις έχουν ακυρωθεί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Mike Patton παραμένει ανενεργός. Έβγαλε ειδήσεις η νέα συνέντευξη του τραγουδιστή στο Consequence Of Sound.

Οι Mr. Bungle κράτησαν απασχολημένο τον Patton το προηγούμενο διάστημα, αλλά όπως όλα δείχνουν το πράγμα έχει και συνέχεια. Στη νέα του συνέντευξη στην μουσική ιστοσελίδα, ο φυσικός ηγέτης των Faith No More αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος των Tomahawk, πρώτος εδώ και 7 χρόνια, είναι έτοιμος, ενώ αναφέρθηκε και στους Dead Crosses.

Ο δίσκος των Tomahawk αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ και οι Dead Cross, βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Dave Lombardo, οι κιθάρες, τα τύμπανα και το μπάσο για το νέο project έχουν ήδη ηχογραφηθεί.

Στους Tomahawk ο Patton συνεργάζεται με τον συνοδοιπόρο του στους Mr. Bungle Trevor Dunn στο μπάσο, τον drummer των Battles John Stanier και τον κιθαρίστα των Jesus Lizard Duane Denison.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top