ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Miley Cyrus: «Ετοιμάζω album με διασκευές των Metallica»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έπλεξε το εγκώμιο του Iggy Pop. Η Miley Cyrus αποκάλυψε πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο album διασκευών των Metallica, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ως μεγάλη της επιρροή τον Iggy Pop. Όλα όσα είπε στο Interview Magazine. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στον σχεδιαστή Rick Owens…

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έπλεξε το εγκώμιο του Iggy Pop.

Η Miley Cyrus αποκάλυψε πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο album διασκευών των Metallica, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ως μεγάλη της επιρροή τον Iggy Pop. Όλα όσα είπε στο Interview Magazine.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στον σχεδιαστή Rick Owens για λογαριασμό του Interview Magazine, στο περιθώριο του φεστιβάλ Save Our Stages, στο οποίο διασκεύασε το «Zombie» των Cranberries αποκαλύπτοντας το πλάνο της:

«Δουλεύω πάνω σε ένα album διασκευών των Metallica αυτή την περίοδο. Στην αρχή ένιωθα πως δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά πλέον έχω βρει την σπίθα. Είναι σημαντικό να γράφουμε μουσική αυτή την περίοδο. Είμαστε τυχεροί».

Στο Save Our Stages, συμμετείχαν και οι Foo Fighters, οι οποίοι έδωσαν στην δημοσιότητα το ακουστικό set το οποίο παρουσίασαν.

Η Cyrus τόνισε επίσης πως έχει μελετήσει αρκετά τον Iggy Pop θεωρώντας τον μεγάλη επιρροή για την καριέρα της.

Η Cyrus είχε εμφανιστεί και στην συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Chris Cornell τον Ιανουάριο του 2019, «I Am The Highway», διασκευάζοντας το «Say Hello 2 Heaven» των Temple Of The Dog.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top