ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mogwai: Δείτε το video clip του «Ritchie Sacramento»

Οι Mogwai κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα το «As The Love Continues». Οι Mogwai κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το single «Ritchie Sacramento». Το τραγούδι βρίσκεται στο επερχόμενο album των Βρετανών με τίτλο «As The Love Continues» που θα κυκλοφορήσει από την Rock Action Records στις 19 του επόμενου μήνα.…

Οι Mogwai κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα το «As The Love Continues».

Οι Mogwai κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το single «Ritchie Sacramento». Το τραγούδι βρίσκεται στο επερχόμενο album των Βρετανών με τίτλο «As The Love Continues» που θα κυκλοφορήσει από την Rock Action Records στις 19 του επόμενου μήνα.

Μετά το «Dry Fantasy» που ακούσαμε στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, οι Σκοτσέζοι post rockers δίνουν στην δημοσιότητα ακόμα ένα δείγμα της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί μέσω livestream συναυλίας στις 13 Φεβρουαρίου.

Το video clip του «Ritchie Sacramento» έχει επιμεληθεί ο Sam Wiehl, ο οποίος μάλιστα μαζί με την Unreal Games Engine δημιούργησε ένα νέο video game που θα βασίζεται στο τραγούδι.

Δείτε το νέο video clip των Mogwai:

«Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους φίλους μας μουσικούς που έχουμε χάσει όλα αυτά τα χρόνια» τονίζει το συγκρότημα μεταξύ άλλων για το νέο single.

Ο δίσκος αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ηχογραφηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως η πανδημία ακύρωσε τα πλάνα των Mogwai, οι οποίοι τελικά δούλεψαν με τον παραγωγό Dave Fridmann, ηχογραφώντας το album στο Worcestershire της Μεγάλης Βρετανίας.

Το tracklist του «As The Love Continues»:
01. To The Bin My Friend, Tonight We Vacate Earth
02. Here We, Here We, Here We Go Forever
03. Dry Fantasy
04. Ritchie Sacramento
05. Drive The Nail
06. Fuck Off Money
07. Ceiling Granny
08. Midnight Flit
09. Pat Stains
10. Supposedly, We Were Nightmares
11. It’s What I Want To Do, Mum

MOGWAI - AS THE LOVE CONTINUES
MOGWAI – AS THE LOVE CONTINUES

Latest from TOP STORIES

Go to Top