ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Μπλεξίματα με τον νόμο για τον Bruce Springsteen

Το Αφεντικό συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Bruce Springsteen, έπειτα από σύλληψή του τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, σε περιοχή μάλιστα που ήταν κλειστή εξαιτίας του lockdown. Ο Springsteen, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του…

Το Αφεντικό συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Bruce Springsteen, έπειτα από σύλληψή του τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, σε περιοχή μάλιστα που ήταν κλειστή εξαιτίας του lockdown.

Ο Springsteen, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του National Parks Service, ήταν συνεργάσιμος, με τις κατηγορίες πλέον που τον βαραίνουν να είναι η απρόσεκτη οδήγηση, η κατανάλωση αλκοόλ πέραν των επιτρεπτών ορίων αλλά και το «σπάσιμο» του lockdown.

Όλα αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά την μετάδοση του πρώτου τηλεοπτικού spot στο οποίο συμμετείχε το Αφεντικό για λογαριασμό της αυτοκινητοβιομηχανίας Jeep, η οποία όπως ήταν φυσικό απέσυρε την διαφήμιση από το διαδίκτυο.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο δεν έχουμε ακόμα γνώση σε βάθος. Θα το μελετήσουμε. Ωστόσο, μέχρι να έχουμε τα πραγματικά στοιχεία, δεν μπορούμε παρά να αποσύρουμε την διαφήμιση. Για εμάς είναι ένα ισχυρό μήνυμα σε κάθε κοινότητα, πως αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ποτέ μαζί».

Σύμφωνα με πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Bruce Springsteen πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Springsteen κυκλοφόρησε το 2020 το τελευταίο του album «Letter To You».

Πρόσφατα, σε συνέντευξη του στο Rolling Stone, το Αφεντικό αποκάλυψε πως στα αρχεία του υπάρχουν αρκετά ακόμα τραγούδια, τα οποία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top