ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Assembly»: Νέα Greatest Hits συλλογή του Joe Strummer

Το album περιλαμβάνει το ανέκδοτο κομμάτι των Clash «Junco Partner (Acoustic)» Μια νέα Greatest Hits συλλογή του Joe Strummer πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος του επόμενου μήνα. Το album έχει τίτλο «Assembly» και θα περιλαμβάνει και τρεις ανέκδοτες εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών των Clash. Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 26 Μαρτίου…

Το album περιλαμβάνει το ανέκδοτο κομμάτι των Clash «Junco Partner (Acoustic)»

Μια νέα Greatest Hits συλλογή του Joe Strummer πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος του επόμενου μήνα. Το album έχει τίτλο «Assembly» και θα περιλαμβάνει και τρεις ανέκδοτες εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών των Clash.

Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 26 Μαρτίου από την εταιρία του George Harrison, Dark Horse Records, την οποία πλέον «τρέχει» ο γιός του, Dhani Harrison, σε συνεργασία με τον manager David Zonshine.

Οι fans των Clash και του Joe Strummer θα ακούσουν για πρώτη φορά μια ανέκδοτη ακουστική εκτέλεση του «Junco Partner» καθώς τις live εκδοχές των «Rudie Can’t Fail» και «I Fought The Law», οι οποίες ηχογραφήθηκαν το 2001 στο London Brixton Academy από τον εμβληματικό frontman και τους Mescaleros.

Διαβάστε ακόμα: Βάλαμε τα albums των Βρετανών punk rockers από το λιγότερο καλό στο καλύτερο

Η ζωή και το έργο του Strummer τιμήθηκαν το 2020 στην διαδικτυακή εκδήλωση «A Song For Joe: Celebrating the Birthday of Joe Strummer», στην οποία συμμετείχαν και σπουδαία ονόματα της rock σκηνής, όπως ο Bruce Springsteen, ο Tom Morello, ο Josh Homme, ο Brian Fallon, μέλη των Strokes και πολλοί άλλοι. Το video έχει ανέβει στο κανάλι του frontman των Clash και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Το tracklist του «Assembly»:
01. Coma Girl, Johnny Appleseed, I Fought The Law (Live at Brixton Academy, London, 2001)
02. Tony Adams
03. Sleepwalk
04. Love Kills
05. Get Down Moses
06. X-Ray Style
07. Mondo Bongo
08. Rudie Can’t Fail (Live at Brixton Academy, London, 2001)
09. At The Border, Guy
10. Long Shadow
11. Forbidden City
12. Yalla Yalla
13. Redemption Song
14. Junco Partner (Acoustic)

 

 

JOE STRUMMER - ASSEMBLY
JOE STRUMMER – ASSEMBLY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top