ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο album των Arch Enemy

Οι Arch Enemy αποκάλυψαν το εξώφυλλο της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Will To Power», που θα κυκλοφορήσει στις 8 του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Το artwork του δίσκου έχει σχεδιάσει ο Alex Reisfar, με τον κιθαρίστα και εγκέφαλο του συγκροτήματος Michael Amott να δηλώνει: «Ήταν πολύ ευχάριστη η συνεργασία μας…

Οι Arch Enemy αποκάλυψαν το εξώφυλλο της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Will To Power», που θα κυκλοφορήσει στις 8 του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Το artwork του δίσκου έχει σχεδιάσει ο Alex Reisfar, με τον κιθαρίστα και εγκέφαλο του συγκροτήματος Michael Amott να δηλώνει: «Ήταν πολύ ευχάριστη η συνεργασία μας με τον Alex στο «Will To Power». Αμέσως έπιασε το concept και την ατμόσφαιρα που θέλαμε για αυτόν τον δίσκο».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Century Media και θα είναι ο δεύτερος με τη νέα τραγουδίστρια της μπάντας Alissa White-Gluz, η οποία αντικατέστησε την Angela Gossow. Θα είναι επίσης το πρώτο studio album με τον κιθαρίστα Jeff Loomis στη σύνθεση του group.

Στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει γνωστό το tracklist του album καθώς και το πρώτο single.

Οι Arch Enemy επιστρέφουν στη χώρα μας για μια συναυλία την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top