ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Νεκρή η πρώην γυναίκα του Bruce Dickinson, Patty Bowden

Έξι μήνες μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή των Iron Maiden. Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της σήμερα το πρωί η Patty Bowden, πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1990 και χώρισε στα τέλη της περασμένης χρονιάς, έπειτα από 29 χρόνια γάμου.…

Έξι μήνες μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή των Iron Maiden.

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της σήμερα το πρωί η Patty Bowden, πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1990 και χώρισε στα τέλη της περασμένης χρονιάς, έπειτα από 29 χρόνια γάμου.

«Πρόκειται για μια τραγωδία, που δυστυχώς οφείλεται σε ατύχημα» είπε ο Dickinson, ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την 45χρονη γυμνάστρια Leana Dolci: «Τα παιδιά μας είναι συντετριμμένα. Δεν μπορώ να κάνω καμία άλλη δήλωση προς το παρόν» πρόσθεσε ο 61χρονος τραγουδιστής των Άγγλων heavy metal θρύλων.

Ο Bruce Dickinson και η Patty Bowden είχαν ένα αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ το διαζύγιο είχε κοστίσει στον τραγουδιστή 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση από την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Latest from IN FOCUS

Go to Top