Διαθέσιμο on demand στις 29 Οκτωβρίου το «The Rainbow».
Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο με θέμα το φημισμένο Rainbow Bar & Grill πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου.
Ο τίτλος του είναι «The Rainbow» και θα εξετάζει την ιστορία του ιστορικού club αλλά και του επίσης διάσημου venue Whisky A Go-Go, τα οποία άνοιξε ο Mario Maglieri.
Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί ο Zak Knutson μιλούν τεράστια ονόματα της rock σκηνής όπως οι Ozzy Osbourne, Slash, Gene Simmons, Lita Ford, αλλά και ο πιο διάσημος «ένοικος» του μαγαζιού, Lemmy Kilmister των Motorhead.
Το Rainbow Bar & Grill άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1972 και έγινε αμέσως σημείο αναφοράς στο Sunset Strip του Hollywood, σερβίροντας Ιταλικό φαγητό και όχι μόνο.
Ο ιδιοκτήτης του, Mario Maglieri, έχει βοηθήσει εκατοντάδες μπάντες να ξεκινήσουν την καριέρα τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν ζωντανά στα Rainbow Bar & Grill και Whisky A Go-Go, με τον παραγωγό του film Nolan Gallagher να δηλώνει ενθουσιασμένος για το ντοκιμαντέρ το οποίο όπως είπε «αποτελεί παρακαταθήκη στην rock n roll ιστορία».
Δείτε το trailer του «Rainbow»: