ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Νέο ντοκιμαντέρ για την «περιπέτεια» του Jimi Hendrix στο Μάουι

Έτσι βρέθηκε ο Jimi Hendrix στο Μάουι της Χαβάης. Ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με το ταξίδι του Jimi Hendrix στο Μάουι, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου μέσω της Legacy Recordings. Στα σκαριά και η κυκλοφορία του live album «Live In Maui Maui».…

Έτσι βρέθηκε ο Jimi Hendrix στο Μάουι της Χαβάης.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με το ταξίδι του Jimi Hendrix στο Μάουι, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου μέσω της Legacy Recordings. Στα σκαριά και η κυκλοφορία του live album «Live In Maui Maui».

Το ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο Music, Money, Madness… Jimi Hendrix In Maui θα διηγείται την ιστορία του θρυλικού κιθαρίστα και της μπάντας του, Jimi Hendrix Experience, στο ταξίδι της στην Χαβάη το 1970. Ήταν τότε που η Warner Bros. έδωσε προκαταβολή $500,000 για το χτίσιμο και την ολοκλήρωση του προσωπικού studio του κιθαρίστα, με αντάλλαγμα τα δικαιώματα για το soundtrack του film «Rainbow Bridge», τα γυρίσματα του οποίου θα γίνονταν στο νησί της Χαβάης.

Δείτε το trailer του film:

Λόγω κακών χειρισμών και αποφάσεων, το film σημείωσε παταγώδη αποτυχία, με το κοινό και τους κριτικούς να το καταβαραθρώνουν και τον Jimi Hendrix σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μαζέψει τα σπασμένα, να δίνει μια συναυλία στο ηφαίστειο Haleakala που βρίσκεται στα ανατολικά του νησιού, με τον κόσμο που έδωσε το παρόν να κάθεται ανάλογα με το ζώδιο του (!).

Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί μια αναδρομή σε όλα τα γεγονότα, ενώ θα περιλαμβάνει και αδημοσίευτο μέχρι σήμερα live υλικό από την συναυλία. Παράλληλα, πρόκειται να κυκλοφορήσει και το live album «Live In Maui», πλάνα από το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το tracklist του «Live In Maui»:
First Show
01. Chuck Wein Introduction
02. Hey Baby (New Rising Sun)
03. In From The Storm
04. Foxey Lady
05. Hear My Train A-Coming
06. Voodoo Child (Slight Return)
07. Fire
08. Purple Haze
09. Spanish Castle Magic
10. Lover Man
11. Message To Love

Second Show
01. Dolly Dagger
02. Villanova Junction
03. Ezy Ryder
04. Red House
05. Freedom
06. Jam Back At The House
07. Straight Ahead
08. Hey Baby (New Rising Sun)/Midnight Lightning
09. Stone Free

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top