ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο τους album σκέφτονται οι Def Leppard

Συνεχίζεται η περιοδεία τους με τους Journey. Το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα σκέφτονται οι Def Leppard, εν μέσω της πολύ επιτυχημένης περιοδείας τους με τους Journey. Οι βετεράνοι rockers μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να ηχογραφούν κάποιες νέες ιδέες, όπως αποκάλυψε και ο κιθαρίστας της μπάντας Phil Collen σε ραδιοφωνικό σταθμό…

Συνεχίζεται η περιοδεία τους με τους Journey.

Το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα σκέφτονται οι Def Leppard, εν μέσω της πολύ επιτυχημένης περιοδείας τους με τους Journey.

Οι βετεράνοι rockers μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να ηχογραφούν κάποιες νέες ιδέες, όπως αποκάλυψε και ο κιθαρίστας της μπάντας Phil Collen σε ραδιοφωνικό σταθμό του Detroit.

«Πάντοτε συνθέτουμε υλικό, ακόμα και όταν βρισκόμαστε στον δρόμο. Έχουμε ήδη γράψει 3 νέα τραγούδια και ξεκινήσαμε να τα ηχογραφούμε. Πλέον δεν χρειάζεσαι ένα ολοκληρωμένο studio. Τα πάντα γίνονται στο laptop».

Οι Def Leppard θα συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, αν και προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε αυτό θα κυκλοφορήσει.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top