ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin τον Νοέμβριο

Στις 9 Νοεμβρίου το «Led Zeppelin: The Biography». Ο συγγραφέας του «Beatles» Bob Spitz, υπογράφει το νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin με τίτλο «Led Zeppelin: The Biography». Ο Spitz, με την εμπειρία και την διεισδυτική του ματιά προσπαθεί να καταγράψει την ιστορία του σπουδαιότερου rock συγκροτήματος όλων των εποχών…

Στις 9 Νοεμβρίου το «Led Zeppelin: The Biography».

Ο συγγραφέας του «Beatles» Bob Spitz, υπογράφει το νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin με τίτλο «Led Zeppelin: The Biography».

Ο Spitz, με την εμπειρία και την διεισδυτική του ματιά προσπαθεί να καταγράψει την ιστορία του σπουδαιότερου rock συγκροτήματος όλων των εποχών μακριά από ακραίες τοποθετήσεις, μυθοπλασίες και υπερβολές. Πρόθεση του συγγραφέα είναι να πει την ιστορία του συγκροτήματος, ακριβώς όπως την έζησαν οι Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones και John Bonham.

Ο Spitz στο βιβλίο του προσπαθεί να διαχωρίσει την θέση του από παλαιότερες συγγραφικές προτάσεις, οι οποίες περισσότερο «προκαλούσαν» τον ακροατή. Με την εξαιρετική του πένα και την συγγραφική του δεινότητα, στέκεται στο σημαντικό, την μουσική, και διηγείται την ιστορία του group που πήρε τα σκήπτρα από τους Beatles και τους Rolling Stones.

Στο νέο βιογραφικό εγχείρημα ο αναγνώστης θα διαβάσει μουσικές ιστορίες, αλλά και αληθινές καταγραφές από τον δρόμο και τις περιοδείες του group. Ο Spitz θέλει να διαχωρίσει τον μύθο από την πραγματικότητα, η οποία πολλές φορές μπορεί να ενοχλεί.

Η σύνοψη του βιβλίου αναφέρει πως στο «Led Zeppelin: The Biography» ο αναγνώστης θα διαβάσει «πως τα 60s έγιναν 70s, πως από τα clubs έφτασες στα στάδια και τις μεγάλες αρένες και να έχεις το δικό σου τζετ, πως η αθωότητα έγινε τελικά… παρακμή».

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Νοεμβρίου μέσω της Penguin Press και οι fans των Led Zeppelin το περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία.

Οι βετεράνοι rockers ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube ολόκληρο το Celebration Day, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε το εξώφυλλο του «Led Zeppelin: The Biography»:

LED ZEPPELIN: THE BIOGRAPHY
LED ZEPPELIN: THE BIOGRAPHY

Latest from CULTURE

Go to Top