ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος δίσκος και δύο νέα κομμάτια από τους Atreyu

Το συγκρότημα κυκλοφορεί τον Ιούνιο το «Baptize». Οι Atreyu έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Baptize». Ακούστε τα δύο νέα τραγούδια του group, «Warrior» και «Underrated». Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου το όγδοο album του, πρώτο μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή Alex Varkatzas,…

Το συγκρότημα κυκλοφορεί τον Ιούνιο το «Baptize».

Οι Atreyu έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Baptize». Ακούστε τα δύο νέα τραγούδια του group, «Warrior» και «Underrated».

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου το όγδοο album του, πρώτο μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή Alex Varkatzas, ο οποίος αποχώρησε από το group έπειτα από 22 χρόνια!

Τα φωνητικά πλέον στους Atreyu έχουν αναλάβει οι Marc McKnight και Brandon Saller, ο οποίος και αφήνει τα τύμπανα στον Kyle Rosa.

Ο κιθαρίστας Travis Miguel μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε τον Μάιο, αλλά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα πάντα πήγαν πίσω. Έχουμε γυρίσει τρία video clips και ετοιμάζουμε άλλα δύο τα οποία πρόκειται να παρουσιαστούν σύντομα».

Δείτε το video του «Warrior», στο οποίο οι Atreyu συνεργάζονται με τον Travis Barker, drummer των Blink-182:

Ακούστε το «Underrated»:

Στον δίσκο συμμετέχουν ακόμα και οι Jacoby Shaddix των Papa Roach και Matt Heafy των Trivium.

Το tracklist του «Baptize»:
01. Strange Powers Of Prophecy
02. Baptize
03. Save Us
04. Underrated
05. Broken Again
06. Weed
07. Dead Weight
08. Catastrophe
09. Fucked Up
10. Sabotage Me
11. Untouchable (feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach)
12. No Matter What
13. Oblivion (feat. Matt Heafy of Trivium)
14. Stay
15. Warrior (feat. Travis Barker)

ATREUY - BAPTIZE
ATREUY – BAPTIZE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top