ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος δίσκος και single από τους Dropkick Murphys

Οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Turn Up That Dial». Οι Dropkick Murphys έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας το νέου τους δίσκου «Turn Up That Dial». Ακούστε το ολοκαίνουριο single «Middle Finger». Ο διάδοχος του «11 Short Stories Of Pain And Glory»…

Οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Turn Up That Dial».

Οι Dropkick Murphys έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας το νέου τους δίσκου «Turn Up That Dial». Ακούστε το ολοκαίνουριο single «Middle Finger».

Ο διάδοχος του «11 Short Stories Of Pain And Glory» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου από την Born & Bred Records και ια περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με τον frontman Ken Casey να δηλώνει πως πρόκειται για ένα album «που θα κάνει τις ζωές μας λίγο καλύτερες».

«Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας δώσουμε λίγη χαρά, με τον δικό μας τρόπο» θα τονίσει ο Casey.

Το συγκρότημα ζητά από τους fans να «παίξουν δυνατά τον δίσκο», με τον Casey να τον θεωρεί ως το καλύτερο αντίδοτο στις δύσκολες στιγμές που περνά ο πλανήτης.

Το group παράλληλα με τις λεπτομέρειες του album έδωσε στην δημοσιότητα και το νέο single «Middle Finger», το οποίο έκανε πρεμιέρα:

Θυμίζουμε ότι από το album έχουμε ακούσει ήδη τα «Smash Shit Up» και «I Wish You Were Here».

Η μπάντα, όπως και το 2020, ανακοίνωσε και για το 2021 ένα δεύτερο livestream show, στο οποίο μάλιστα θα παρουσιαστούν και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο.

Το tracklist του «Turn Up That Dial»:
01. Turn Up That Dial
02. L-ee-b-o-y
03. Middle Finger
04. Queen Of Suffolk County
05. Mick Jones Nicked My Pudding
06. H.B.D.M.F
07. Good As Gold
08. Smash Shit Up
09. Chosen Few
10. City By The Sea
11. I Wish You Were Here

THE DROPKICK MURPHYS - TURN UP THAT DIAL
THE DROPKICK MURPHYS – TURN UP THAT DIAL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top