ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος δίσκος και single για τους Acid Mammoth

Οι Έλληνες doom rockers κυκλοφορούν το «Caravan». Οι Acid Mammoth έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους, τρίτου συνολικά, studio album με τίτλο «Caravan». Ακούστε το πρώτο single «Berserker». Στις 5 Μαρτίου 2021 από την Heavy Psych Sounds η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Έναν χρόνο μετά το «Under Acid…

Οι Έλληνες doom rockers κυκλοφορούν το «Caravan».

Οι Acid Mammoth έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους, τρίτου συνολικά, studio album με τίτλο «Caravan». Ακούστε το πρώτο single «Berserker». Στις 5 Μαρτίου 2021 από την Heavy Psych Sounds η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Έναν χρόνο μετά το «Under Acid Hoof», οι Acid Mammoth επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album το οποίο οι ίδιοι χαρακτήρισαν ως «ένα βαρύ album κατευθείαν από την άβυσσο».

Πρώτο single είναι το «Berserker» το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Η Heavy Psych Sounds επεκτείνει την συνεργασία της με το συγκρότημα, επανεκδίδοντας στις 12 Μαρτίου της επόμενης χρονιάς το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά σε βινύλιο και CD, καθώς και το «Under Acid Hoof», με δύο bonus τραγούδια.

Το tracklist του «Caravan»:
01. Berserker
02. Psychedelic Wasteland
03. Ivory Towers
04. Caravan
05. Black Dust

ACID MAMMOTH - CARAVAN
ACID MAMMOTH – CARAVAN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top