ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το Spotify

Πως η ψηφιακή πλατφόρμα άλλαξε τον τρόπο που ακούμε μουσική. Οι παραγωγοί του Netflix ετοιμάζουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για το Spotify και το πως η μικρή αρχικά Σουηδική πλατφόρμα, άλλαξε τον τρόπο που απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική. Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας των Daniel Ek και Martin…

Πως η ψηφιακή πλατφόρμα άλλαξε τον τρόπο που ακούμε μουσική.

Οι παραγωγοί του Netflix ετοιμάζουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για το Spotify και το πως η μικρή αρχικά Σουηδική πλατφόρμα, άλλαξε τον τρόπο που απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική.

Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας των Daniel Ek και Martin Lorentzon οι οποίοι το 2006 ξεκίνησαν το Spotify, θέλοντας έτσι να δώσουν μια απάντηση στην online πειρατεία. Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο των Sven Carlsson και Jonas Leijonhufvud με τίτλο «Spotify Untold».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Per-Olav Sorensen, με τον Berna Levin να εκτελεί χρέη παραγωγού. Ο τελευταίος δήλωσε: «Πρόκειται για την ιστορία μιας μικρής εταιρίας τεχνολογίας από την Σουηδία η οποία άλλαξε το πώς ακούμε την αγαπημένη μας μουσική. Πρόκειται για ένα πραγματικό παραμύθι των καιρών μας».

Και πρόσθεσε: «Η ιστορία αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με την μουσική αλλά και με το πώς ο ψηφιακός κόσμος επηρεάζει το πολιτιστικό και οικονομικό γίγνεσθαι».

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2020 στην ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top