ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Nick Cave & The Bad Seeds: Και ο τίτλος του νέου album… «Carnage»

Ο Nick Cave δουλεύει με τον Warren Ellis πάνω στα νέα τραγούδια. Ο Nick Cave αποκάλυψε πως εν μέσω πανδημίας και lockdown φουλάρει για το νέο album των Bad Seeds, το οποίο θα τιτλοφορείται… «Carnage». Πιθανότατα, στο δεύτερο μισό του 2021 η κυκλοφορία του. Έχοντας ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες…

Ο Nick Cave δουλεύει με τον Warren Ellis πάνω στα νέα τραγούδια.

Ο Nick Cave αποκάλυψε πως εν μέσω πανδημίας και lockdown φουλάρει για το νέο album των Bad Seeds, το οποίο θα τιτλοφορείται… «Carnage». Πιθανότατα, στο δεύτερο μισό του 2021 η κυκλοφορία του.

Έχοντας ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του για το 2021 λόγω του κορωνοϊού, ο Cave έχει όλο τον χρόνο να δουλέψει μαζί με τον Warren Ellis πάνω στα νέα κομμάτια που θα αποτελέσουν τον διάδοχο του εκπληκτικού «Ghosteen» που κυκλοφόρησε το 2019.

Για το γεγονός μας είχε προϊδεάσει στο τέλος του 2020 σε μήνυμα του στο προσωπικό του ιστολόγιο Red Hand Files.

Τώρα, σε νέα του ανάρτηση και απαντώντας σε σχετική ερώτηση οπαδού, ο Cave αποκάλυψε:

«Κατά πολλούς τρόπους, αυτή η απομόνωση είναι πολύ οικεία για εμένα. Την έχω βιώσει αρκετές φορές στο παρελθόν».

Και προχώρησε: «Το παρελθόν μου ως χρήστης ηρωίνης με έφερε πολλές φορές σε αυτό το σημείο. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με την θλίψη και τους μηχανισμούς της. Το ίδιο και με το να χάνω τον έλεγχο».

Ο Cave ωστόσο τονίζει στο μήνυμά του το πόσο δύσκολο είναι να μην μπορεί να παίξει ζωντανά για το κοινό του: «Έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο δύσκολο είναι το συναίσθημα του να μην μπορείς να κάνεις συναυλίες. Είναι ανεξήγητο το πόσο μου λείπει να ανέβω στην σκηνή και να παίξω μουσική. Νιώθω μισός».

Για το επόμενο album των Bad Seeds, ο φυσικός ηγέτης του συγκροτήματος είπε: «Όπως σας υποσχέθηκα, μπήκα στο studio με τον Warren Ellis. Το album θα τιτλοφορείται «Carnage» και βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησής του».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top