ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Nick Cave & Warren Ellis: Έκαναν την έκπληξη με την κυκλοφορία του «Carnage»

Οι δύο συνεργάτες στους Bad Seeds ξαφνιάζουν τους fans. Ο Nick Cave μας είχε προετοιμάσει για το νέο album των Bad Seeds με τίτλο «Carnage», αλλά τελικά έκανε την έκπληξη, κυκλοφορώντας το ως ντουέτο με τον Warren Ellis! Ακούστε τώρα τον δίσκο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. Πριν από λίγες…

Οι δύο συνεργάτες στους Bad Seeds ξαφνιάζουν τους fans.

Ο Nick Cave μας είχε προετοιμάσει για το νέο album των Bad Seeds με τίτλο «Carnage», αλλά τελικά έκανε την έκπληξη, κυκλοφορώντας το ως ντουέτο με τον Warren Ellis! Ακούστε τώρα τον δίσκο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο Red Hand Files, ο Nick Cave μοιράστηκε με τους fans του κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το «Carnage». Αυτό που δεν είπε είναι ότι ο δίσκος δεν θα κυκλοφορήσει με το όνομα των Bad Seeds, αλλά μαζί με τον συνεργάτη του, Warren Ellis.

Το «Carnage» -η πρώτη κυκλοφορία των δύο ανδρών που δεν πρόκειται για soundtrack- θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 28 Μαΐου μέσω της Goliath Records. Εδώ μπορείτε να προ-παραγγείλετε το νέο album.

Μέχρι τότε, μπορείτε να τον απολαύσετε ελεύθερα στο Spotify:

Ο Cave δήλωσε για το νέο album: «Το «Carnage» είναι ένα βίαιο αλλά πολύ όμορφο album εν μέσω μιας παγκόσμιας καταστροφής».

Θυμίζουμε πως οι Nick Cave & The Bad Seeds έχουν ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες τους συναυλίες για το 2021, εξαιτίας της πανδημίας.

Μιλώντας για το album ο Ellis είπε: «Δεν υπήρχε τίποτα προσχεδιασμένο. Η διαδικασία αποδείχθηκε πολύ γρήγορη. Μέσα σε 2,5 μέρες τα 8 τραγούδια είχαν πάρει μια προχωρημένη μορφή, οπότε απλώς επισπεύσαμε τις διαδικασίες και κυκλοφορήσαμε τον δίσκο».

Το tracklist του «Carnage»:
01. Hand Of God
02. Old Time
03. Carnage
04. White Elephant
05. Albuquerque
06. Lavender Fields
07. Shattered Ground
08. Balcony Man

NICK CAVE & WARREN ELLIS - CARNAGE
NICK CAVE & WARREN ELLIS – CARNAGE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top