ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Nick Cave: Συνδεθείτε στο 24ωρο Bad Seed Teevee!

Με συνεντεύξεις, live shows, video clips και άλλα πολλά. Ο Nick Cave λανσάρει εν μέσω κορωνοϊού το 24ωρο live streaming κανάλι στο YouTube, Bad Seed Teevee. Με videos, clips, συνεντεύξεις και πολλά highlights από την καριέρα του σπουδαίου Αυστραλού. Οι fans του Cave έχουν έναν πολύ καλό λόγο να μένουν…

Με συνεντεύξεις, live shows, video clips και άλλα πολλά.

Ο Nick Cave λανσάρει εν μέσω κορωνοϊού το 24ωρο live streaming κανάλι στο YouTube, Bad Seed Teevee. Με videos, clips, συνεντεύξεις και πολλά highlights από την καριέρα του σπουδαίου Αυστραλού.

Οι fans του Cave έχουν έναν πολύ καλό λόγο να μένουν σπίτι, με το 24/7 live streaming κανάλι Bad Seed Teevee να τους κρατά συντροφιά τους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Το νέο εγχείρημα του Nick Cave έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα σημαντικότερα highlights από ολόκληρη την καριέρα του τραγουδοποιού, με πολλά videos, αρχειακό υλικό, νέες και παλιότερες συνεντεύξεις και φυσικά… άπειρη μουσική.

Οι Nick Cave & The Bad Seeds ανέβαλλαν την επερχόμενη περιοδεία τους στην Ευρώπη για τις ανάγκες προώθησης του τελευταίου τους album «Ghosteen», για το 2021.

Δείτε το Bad Seed Teevee:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top