ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Night Of The Beast: Δύο έφηβοι στην προσπάθεια τους να δουν ζωντανά τους Iron Maiden

Οι πρώτες πληροφορίες για την Κολομβιανή ταινία. Οι Vargas και Chucki είναι δύο συνηθισμένοι metalheads έφηβοι από την Μπογκοτά της Κολομβίας, οι οποίοι κάνουν ένα ταξίδι μέσα στην πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά για πρώτη φορά τους Iron Maiden. Αυτή είναι η ιστορία του κινηματογραφικού ντεμπούτου του Mauricio-Leiva Cock,…

Οι πρώτες πληροφορίες για την Κολομβιανή ταινία.

Οι Vargas και Chucki είναι δύο συνηθισμένοι metalheads έφηβοι από την Μπογκοτά της Κολομβίας, οι οποίοι κάνουν ένα ταξίδι μέσα στην πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά για πρώτη φορά τους Iron Maiden.

Αυτή είναι η ιστορία του κινηματογραφικού ντεμπούτου του Mauricio-Leiva Cock, ο οποίος έκανε αίσθηση στο καταπληκτικό Green Frontier του Netflix και εδώ μας παρουσιάζει μια γλυκιά και κωμική ιστορία δύο εφήβων στην προσπάθεια τους να δουν από κοντά τα είδωλα τους.

Ο κοινωνικός σχολιασμός, το αστικό τοπίο της μεγαλούπολης της Μπογκοτά, οι κοινωνικές αντιθέσεις, η βαθιά φιλία των δύο νεαρών αλλά και η αγωνία τους να δουν τους Βρετανούς θρύλους του heavy metal από κοντά, αποτελούν τα κύρια στοιχεία του film, το οποίο παίρνει μια ιδιαίτερη τροπή όταν άγνωστοι ληστεύουν τα δύο παιδιά, παίρνοντας τους τα εισιτήρια της συναυλίας.

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, με το Variety να τονίζει ότι σε αυτή θα ακούγονται αρκετά τραγούδια των Iron Maiden όπως το «Aces High» αλλά και τραγούδια τοπικών συγκροτημάτων όπως οι Vein, Agony, La Pestilencia και άλλων.

Τα δικαιώματα της ταινίας έχει αποκτήσει η Βερολινέζικη M-Appeal, με παραγωγό εταιρία την Fidelio Films.

Σκηνή από την ταινία

Ο σκηνοθέτης Leiva-Cock δήλωσε: «Δεν πρόκειται για το χαρακτηριστικό φιλμ Κολομβιανού κινηματογράφου που περιμένεις να δεις στα διάφορα φεστιβάλ. Δεν είναι ακόμα ένα film για την φτώχια, τον θάνατο και τα ναρκωτικά. Είναι ένα film για δύο έφηβους που προσπαθούν να πάνε σε μια heavy metal συναυλία».

Η ταινία, σύμφωνα πάντα με τον δημιουργό της, προσπαθεί να φτιάξει το πορτραίτο των metal fans της Λατινικής Αμερικής.

«Κάποιοι μου είπαν ότι οι πρωταγωνιστές μας θα πρέπει να είναι πιο σκληροί και αδίστακτοι. Δεν είναι έτσι. Αυτό το στερεότυπο του metal fan πρέπει επιτέλους να αποδομηθεί» προσθέτει σωστά ο δημιουργός και σεναριογράφος της ταινίας.

Και συνεχίζει: «Κάποιοι με κριτίκαραν που δεν τόνισα περισσότερο την βία και την πολιτική κατάσταση στην χώρα. Αλλά για μένα το σημαντικό είναι να τονίσω το πώς η μουσική μπορεί να αποτελέσει από μόνη της μια τεράστια πολιτική πράξη και να γίνει το εργαλείο κατά της βίας».

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021 και σίγουρα οι rock και metal fans την περιμένουν με ανυπομονησία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top