ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο ακτιβισμός του Serj Tankian σε νέο ντοκιμαντέρ

Ο Serj Tankian στο film Truth To Power. Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Truth To Power, αισιοδοξεί να ρίξει φως στην πλούσια δράση του τραγουδιστή των System Of A Down, Serj Tankian. Τον Φεβρουάριο η πρεμιέρα του film. Το Truth To Power θα βγει στην αγορά από την Oscilloscope Laboratories…

Ο Serj Tankian στο film Truth To Power.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Truth To Power, αισιοδοξεί να ρίξει φως στην πλούσια δράση του τραγουδιστή των System Of A Down, Serj Tankian. Τον Φεβρουάριο η πρεμιέρα του film.

Το Truth To Power θα βγει στην αγορά από την Oscilloscope Laboratories και θα επικεντρωθεί στις δράσεις του Tankian για τον αγώνα του Αρμενικού λαού, ενώ θα ρίξει φως και σε παλιότερες καμπάνιες που έχει λάβει μέρος.

Σκηνοθέτης του εγχειρήματος είναι ο Garin Hovannisian, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Σκοπός μας είναι να παρακινήσουμε και άλλους να πράξουν το ίδιο και να αναζητήσουν την αλήθεια».

Το Truth To Power θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Tankian είχε πρωτομιλήσει για το συγκεκριμένο project το 2018 σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, τονίζοντας: «Μπορεί η μουσική να αλλάξει αυτόν τον κόσμο;».

Ο Hovannisian έχει γυρίσει και άλλα films για τον αγώνα που κάνουν οι Αρμένιοι, ενώ σε ένα από αυτά, το I Am Not Alone, την μουσική έχει γράψει ο Tankian.

Τα δύο νέα τραγούδια πάντως που ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν πρόσφατα οι System Of A Down, «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz» συγκέντρωσαν ένα ποσό που ξεπέρασε τις $600,000 για τον αγώνα των Αρμενίων με το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η επαναδραστηριοποίηση των System Of A Down αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των οπαδών, με το «Chop Suey» να μπαίνει σε ένα club rock και metal τραγουδιών που έχουν καταφέρει να περάσουν το φράγμα του του 1 δισ. θεάσεων στην πλατφόρμα του YouTube.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top