ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Angus Young μιλάει για το αγαπημένο του και το χειρότερο τραγούδι των AC/DC

Angus Young: Για ποιο κομμάτι είναι περήφανος και για ποιο μετανιώνει; Ο Angus Young σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vulture αποκάλυψε το αγαπημένο του τραγούδι μέσα από την δισκογραφία των AC/DC αλλά και για αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει που ηχογράφησε. Αρχικά, αναφερόμενος σε αυτό που θεωρεί ως το…

Angus Young: Για ποιο κομμάτι είναι περήφανος και για ποιο μετανιώνει;

Ο Angus Young σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vulture αποκάλυψε το αγαπημένο του τραγούδι μέσα από την δισκογραφία των AC/DC αλλά και για αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει που ηχογράφησε.

Αρχικά, αναφερόμενος σε αυτό που θεωρεί ως το κορυφαίο κομμάτι της μπάντας του, ο Young είπε: «Είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση. Από καθαρά κιθαριστική πλευρά, νομίζω πως είναι το «Riff Raff» καθώς η προσέγγισή του είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Όμως αν πρέπει να διαλέξω ένα κομμάτι στο σύνολό του, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το «Thunderstruck». Είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα».

Συνεχίζοντας, για το κομμάτι που έχει μετανιώσει, ο βετεράνος κιθαρίστας φάνηκε πιο σίγουρος για την απάντησή του: «Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα. Πρόκειται για το «Love Song». Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εμάς. Δεν θυμάμαι καν τους στίχους γιατί τους είχε γράψει ο Bon (Scott). Δεν μπορούσα να καταλάβω αν εκείνη την στιγμή προσπαθούσαμε απλώς να διακωμωδήσουμε τα ερωτικά τραγούδια».

Για την επιλογή του τραγουδιού πρόσθεσε: «Μας είχαν πει από την δισκογραφική μας ότι θα έπρεπε να το κυκλοφορήσουμε ως single μιας και ήταν soft μουσική και λογικά θα σημείωνε μια κάποια επιτυχία. Είχα αναρωτηθεί τότε ποιος λογικός άνθρωπος θα ήθελε να κυκλοφορήσει αυτό το τραγούδι ως single».

Το «Love Song» βρίσκεται στο ντεμπούτο των AC/DC, «High Voltage», του 1975.

Οι AC/DC κυκλοφόρησαν πρόσφατα το «Power Up», το οποίο σάρωσε στα charts αρκετών χωρών, ενώ βρέθηκε και στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες για το 2020.

Latest from TOP STORIES

Go to Top