ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Billie Joe Armstrong των Green Day διασκευάζει Ritchie Cordell

Ακούστε τον στο «I Think We’re Alone Now». Εκμεταλλευόμενος τον χρόνο που βρίσκεται στο σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Billie Joe Armstrong των Green Day αποφάσισε να διασκευάσει το «I Think We’re Alone Now» του Ritchie Cordell. «Μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και αν πρέπει να μείνουμε για λίγο…

Ακούστε τον στο «I Think We’re Alone Now».

Εκμεταλλευόμενος τον χρόνο που βρίσκεται στο σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Billie Joe Armstrong των Green Day αποφάσισε να διασκευάσει το «I Think We’re Alone Now» του Ritchie Cordell. «Μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και αν πρέπει να μείνουμε για λίγο μόνοι» το μήνυμα του Αμερικανού rock star.

Το «I Think We’re Alone Now» που έγινε περισσότερο γνωστό από τους Tommy James & The Shondells και Tiffany Darwish διασκεύασε στο σπίτι του ο Armstrong και το παρουσίασε στους fans του διαδικτυακά:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Green Day ήταν από τις πρώτες μπάντες που ακύρωσαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις, μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Οι Αμερικανοί pop punkers κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα το τελευταίο τους album «Father Of All…».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top