ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Billy Gibbons ανακοινώνει το τρίτο του solo album, «Hardware»

Ο κιθαρίστας των ZZ Top μοιράζεται το πρώτο single του album «West Coast Junkie». Ο Billy Gibbons των ZZ Top έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου του, τρίτου του συνολικά, solo album με τίτλο «Hardware». Δείτε το video clip του πρώτου single «West Coast Junkie». Ο βετεράνος…

Ο κιθαρίστας των ZZ Top μοιράζεται το πρώτο single του album «West Coast Junkie».

Ο Billy Gibbons των ZZ Top έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου του, τρίτου του συνολικά, solo album με τίτλο «Hardware». Δείτε το video clip του πρώτου single «West Coast Junkie».

Ο βετεράνος κιθαρίστας ηχογράφησε τον τρίτο του προσωπικό δίσκο στο Escape Studio, στο Palm Springs, έχοντας στο πλευρό του και τον πρώην drummer των Guns N Roses, Matt Sorum, αλλά και τον κιθαρίστα Austin Hanks. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που ηχογράφησε και το «The Big Bad Blues» του 2018.

Πρώτο single είναι το «West Coast Junkie», το video clip του οποίου γυρίστηκε στην έρημο και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του και το προ εξαετίας solo ντεμπούτο του, «Perfectamundo», τα 12 τραγούδια του «Hardware» είναι περισσότερο rock και λιγότερο blues. Στο album υπάρχει και η διασκευή στο «Hey Baby, Que Paso» των Texas Tornados.

Ο Billy Gibbons είπε: «Το σκηνικό της ερήμου αντικατοπτρίζεται πλήρως σε αυτά τα τραγούδια. Απομονωθήκαμε στο studio για κάποιες εβδομάδες κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ακούτε. Ένας οργισμένος rock δίσκος με αναφορές στην έρημο».

Ο κιθαρίστας βρέθηκε στην έρημο και το 2019 ηχογραφώντας για τις ανάγκες των «Desert Sessions 11 & 12».

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το «Hardware» εδώ.

Το tracklist του «Hardware»:

01. My Lucky Card
02. She’s On Fire
03. More-More-More
04. Shuffle, Step & Slide
05. Vagabond Man
06. Spanish Fly
07. West Coast Junkie
08. Stackin’ Bones (featuring LARKIN POE)
09. I Was A Highway
10. S-G-L-M-B-B-R
11. Hey Baby, Que Paso
12. Desert High

BILLY GIBBONS - HARDWAR
BILLY GIBBONS – HARDWARE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top