ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Brian Johnson ανακοίνωσε την βιογραφία «The Lives Of Brian»

Ο τραγουδιστής των AC/DC γράφει την ιστορία της ζωής του. Ο τραγουδιστής των AC/DC Brian Johnson ανακοίνωσε την κυκλοφορία της βιογραφίας του The Lives Of Brian. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ξανά σε φουλ φόρμα, μετά και την οριστική του επιστροφή στους AC/DC και την κυκλοφορία του τελευταίου album τους album «Power…

Ο τραγουδιστής των AC/DC γράφει την ιστορία της ζωής του.

Ο τραγουδιστής των AC/DC Brian Johnson ανακοίνωσε την κυκλοφορία της βιογραφίας του The Lives Of Brian.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται ξανά σε φουλ φόρμα, μετά και την οριστική του επιστροφή στους AC/DC και την κυκλοφορία του τελευταίου album τους album «Power Up», πρώτου μετά το «Rock Or Bust» το 2014.

Το «The Lives Of Brian» πρόκειται να εκδοθεί στις 26 Οκτωβρίου από την Penguin Books Ltd. και σύμφωνα με το δελτίο τύπου, πρόκειται «για μια από τις πιο διασκεδαστικές rock n roll ιστορίες».

Το βιβλίο ακολουθεί τα βήματα της ζωής του Johnson από τα παιδικά του χρόνια «μέχρι και τον αγώνα που έκανε προκειμένου να πετύχει επιτέλους το παραπάνω βήμα στην καριέρα του».

Στην ανάρτηση του Brian Johnson στο Twitter, μπορείτε να δείτε και το εξώφυλλο του βιβλίου καθώς και ένα μικρό trailer:

Εδώ, μπορείτε να προ-παραγγείλετε το «The Lives Of Brian».

Φυσικά, το βιβλίο θα κάνει ειδική αναφορά στα όσα πέρασαν οι AC/DC αμέσως μετά τον θάνατο του Bon Scott, την audition που έκανε ο Johnson στο Λονδίνο και το πώς τελικά κατέληξε να είναι αυτός ο τραγουδιστής του σπουδαίου Αυστραλιανού συγκροτήματος.

Η σύνοψη του βιβλίου ολοκληρώνεται: «Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία ιστορία που δείχνει τον αγώνα του Brian να παραμείνει σταθερός στις αξίες του».

Το τελευταίο album των AC/DC τα πήγε εξαιρετικά καλά εμπορικά, σαρώνοντας στα chats, ενώ πρόσφατα ο Angus Young αποκάλυψε πως το group έχει πολλές ακόμα ιδέες για έναν ακόμα δίσκο που ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Latest from CULTURE

Go to Top