ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Bruce Springsteen αφηγητής σε διαφημιστική καμπάνια του Joe Biden

Αύριο Τρίτη οι Αμερικανοί στις κάλπες. Ο Bruce Springsteen δάνεισε την φωνή του σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια του Joe Biden, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η καμπάνια επικεντρώνεται στην γενέτειρα του Biden, το Scranton στην Pennsylvania, με το υποψήφιο πρόεδρο να απευθύνεται στην εργατική τάξη…

Αύριο Τρίτη οι Αμερικανοί στις κάλπες.

Ο Bruce Springsteen δάνεισε την φωνή του σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια του Joe Biden, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η καμπάνια επικεντρώνεται στην γενέτειρα του Biden, το Scranton στην Pennsylvania, με το υποψήφιο πρόεδρο να απευθύνεται στην εργατική τάξη της χώρας.

Δείτε το:

«Στο Scranton, οι καλές μέρες δεν είναι εγγυημένες. Όπως εδώ, έτσι και στις υπόλοιπες πόλεις της Αμερικής, οι καιροί είναι δύσκολοι. Οι ζωές μας βρίσκονται σε παύση, όπως και τα όνειρά μας. Το μέλλον μας είναι δυσοίωνο» ακούγεται να λέει ο Springsteen.

Και συνεχίζει για τον Biden: «Αυτός ο άνθρωπος παλεύει να αλλάξει την κατάσταση, να δώσει δουλειές στους ανθρώπους. Μια τίμια ζωή για μια τίμια εργασία είναι αυτό που μετρά στο τέλος της ημέρας».

Στο background της διαφήμισης ακούγεται το «My Hometown», κομμάτι που βρίσκεται στο εμβληματικό album του Αφεντικού, «Born In The U.S.A.».

Πριν από λίγες ημέρες ο Springsteen κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ γύρω από την κυκλοφορία του τελευταίου του album «Letter To You».

Ο Bruce Springsteen έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Biden, καλώντας τους Αμερικανούς να μην δώσουν δεύτερη θητεία στον Donald Trump:

«Δεν υπάρχει τέχνη, λογοτεχνία, ποίηση και μουσική» σε αυτόν τον Λευκό Οίκο έγραψε στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Που πάει αυτή η χώρα; Που πήγε όλη η χαρά και η αγάπη; Είχαμε έναν Πρόεδρο που ένωνε την χώρα αντί να την διχάζει. Εάν επανεκλεγεί ο Trump, θα πάρω το επόμενο αεροπλάνο για την Αυστραλία».

Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το 20o album του «Letter To You» στις 23 Οκτωβρίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top