ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Bruce Springsteen στο πρώτο του διαφημιστικό spot

Το Αφεντικό σε spot της Jeep για το Super Bowl. Το πρώτο διαφημιστικό spot γύρισε ο Bruce Springsteen, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Jeep, με τίτλο… The Middle. Το Αφεντικό στο παρελθόν είχε απορρίψει κάθε πρόταση για να συμμετέχει σε τηλεοπτικό spot, όμως τελικά οι αντιστάσεις του κάμφθηκαν…

Το Αφεντικό σε spot της Jeep για το Super Bowl.

Το πρώτο διαφημιστικό spot γύρισε ο Bruce Springsteen, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Jeep, με τίτλο… The Middle.

Το Αφεντικό στο παρελθόν είχε απορρίψει κάθε πρόταση για να συμμετέχει σε τηλεοπτικό spot, όμως τελικά οι αντιστάσεις του κάμφθηκαν από τον Olivier Francois, Διευθυντή marketing της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το τηλεοπτικό spot γυρίστηκε για τις ανάγκες του Super Bowl και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το διαφημιστικό «ντύνει» μουσικά ο ίδιος ο Bruce Springsteen με ένα μικρό ambient κομμάτι που συνέθεσε μαζί με τον παραγωγό του Rob Aniello.

«Συζητούσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Olivier εδώ και 10 χρόνια. Με το που μας έγινε γνωστή η κεντρική ιδέα από την εταιρία, είπαμε αμέσως το ναι» τόνισε ο manager του Springsteen, Jon Landau.

Μέχρι σήμερα ο Springsteen συμμετείχε μόνο στις πολιτικές καμπάνιες των Barrack Obama και φυσικά του Joe Biden.

Το φετινό Super Bowl, τουλάχιστον σε επίπεδο διαφημίσεων, έχει έντονο rock άρωμα καθώς ακόμα ένας rock star, ο Lenny Kravitz, θα είναι πρωταγωνιστής στην νέα καμπάνια της Stella Artois.

Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το 2020 το τελευταίο του album «Letter To You», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 καλύτερα albums της περσινής χρονιάς. Η επιτυχία του album μάλιστα ήταν τέτοια που πλέον τον έκανε τον μόνο καλλιτέχνη που έχει τουλάχιστον ένα album στο Top5, τις έξι τελευταίες δεκαετίες!

Πρόσφατα, σε συνέντευξη του στο Rolling Stone, το Αφεντικό αποκάλυψε πως στα αρχεία του υπάρχουν αρκετά ακόμα τραγούδια, τα οποία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top