Ο David Hasselhoff βρίσκεται στην διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου και σύμφωνα με δηλώσεις του, το album θα περιλαμβάνει και ορισμένες heavy metal συνθέσεις!

Ο διασημότερος τηλεοπτικός ναυαγοσώστης του Baywatch και πρωταγωνιστής του Night Ranger, με καταγωγή από την Γερμανία, σε συνέντευξη του στο Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων έδωσε την είδηση, τονίζοντας: «Μάλλον θα έχω κάποια heavy metal κομμάτια στο νέο μου album. Γιατί όχι; Μπορώ και θέλω να το κάνω».

Ο Hasselhoff είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στην χώρα του αλλά και την Αυστρία και έχει εμφανιστεί σε αρκετά μουσικά φεστιβάλ στις δύο γειτονικές χώρες ενώ τα προσωπικά του albums έχουν μπει στα charts.

Το 2014 ο 66χρονος ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο Αυστριακό Nova Rock Festival, μαζί με τους Iron Maiden, και είχε πει: «Μου αρέσουν οι Iron Maiden και οι Metallica. Είμαι fan, είναι η μουσική που προτιμάω να ακούω».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.