ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Corey Taylor παρουσιάζει το απόλυτο 80s horror ντοκιμαντέρ

Δείτε το trailer του «In Search Of Darkness». «Το όνομα μου είναι Corey Taylor. Είμαι φανατικός με τις ταινίες τρόμου»… Έτσι ξεκινάει το trailer του νέου ντοκιμαντέρ «In Search Of Darkness», το οποίο είναι αφιερωμένο στις κορυφαίες ταινίες τρόμου από τα 80s. Σκηνοθετημένο από τον David Weiner, το film αισιοδοξεί…

Δείτε το trailer του «In Search Of Darkness».

«Το όνομα μου είναι Corey Taylor. Είμαι φανατικός με τις ταινίες τρόμου»… Έτσι ξεκινάει το trailer του νέου ντοκιμαντέρ «In Search Of Darkness», το οποίο είναι αφιερωμένο στις κορυφαίες ταινίες τρόμου από τα 80s.

Σκηνοθετημένο από τον David Weiner, το film αισιοδοξεί να παρουσιάσει μέσα σε 280 λεπτά τους σημαντικότερους horror χαρακτήρες των 80s.

Συνεντεύξεις, παραλειπόμενα, παρασκήνια και αναλύσεις από τον Taylor και πολλούς ακόμα συντελεστές και κάνουν αυτό το DVD/Blu-ray απαραίτητο για κάθε φανατικό φίλο των ταινιών τρόμου.

Ενδεικτικά, στο film συμμετέχουν οι John Carpenter, ο σκηνοθέτης του Child’s Play Don Mancini, η ηθοποιός Heather Langenkamp (Nightmare On Elm Street) και ο Pinhead από το Hellraiser, Doug Bradley.

Το «In Search Of Darkness» θα είναι διαθέσιμο για μέχρι το Halloween (31 Οκτωβρίου) και δεν πρόκειται να βγει ξανά στην αγορά ποτέ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top