ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Corey Taylor πρωταγωνιστής σε νέα ταινία τρόμου

Ο frontman των Slipknot συμπρωταγωνιστής στο film Rucker. Ο Corey Taylor των Slipknot και Stone Sour θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας τρόμου Rucker, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο παραγωγής. Το film σκηνοθετεί η Amy Hasketh ενώ χρέη παραγωγού εκτελεί ο Aaron Drane. Η ταινία θα διηγείται…

Ο frontman των Slipknot συμπρωταγωνιστής στο film Rucker.

Ο Corey Taylor των Slipknot και Stone Sour θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας τρόμου Rucker, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο παραγωγής.

Το film σκηνοθετεί η Amy Hasketh ενώ χρέη παραγωγού εκτελεί ο Aaron Drane. Η ταινία θα διηγείται την ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του. Ο Taylor υποδύεται τον φίλο του δολοφόνου.

Ο Taylor είχε πρωταγωνιστήσει παλιότερα στην ταινία Fear Clinic, της οποίας δημιουργός και παραγωγός ήταν ο Drane: «Προφανώς άφησα το στίγμα μου και η συνεργασία μας επεκτάθηκε. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία» θα πει ο τραγουδιστής, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως βρήκε και έναν μικρό ρόλο στο film για την γυναίκα του, Alicia.

Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο Drane για την νέα συνεργασία του με τον Taylor: «Είναι ένας αληθινός rock star και το εννοώ κυριολεκτικά. Είναι ένα από τα πιο cool παιδιά που ξέρω και που μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά σε όλα τα επίπεδα, βοηθώντας τους άλλους να πετύχουν στην τέχνη τους».

Πρόθεση της εταιρίας παραγωγής δεν είναι να κάνει ακόμα ένα film με απότομες σκηνές βίας, αλλά μια καθηλωτική ταινία με έμφαση στους πρωταγωνιστές.

«Όταν παρακολουθείς μια ταινία τρόμου, συμμετέχεις μαζί με τους πρωταγωνιστές και νιώθεις πως είσαι ευάλωτος όσο και αυτοί. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε εδώ είναι να τονίσουμε τους φόβους που νιώθει ο κάθε άνθρωπος στην πραγματική ζωή» προσθέτει ο Drane.

Περισσότερες πληροφορίες για το Rucker αναμένονται σύντομα.

Το καλοκαίρι ο Taylor κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album «CMFT» ενώ όπως τόνισε, σκέφτεται ήδη το επόμενο solo album του.

 

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top