ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Corey Taylor σκέφτεται την δημιουργία μιούζικαλ

Θα είναι αυτό το επόμενο βήμα μετά το «CMFT»; Ο Corey Taylor μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album «CMFT» το 2020 δήλωσε πως το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα μπορούσε να είναι ένα μιούζικαλ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο frontman των Slipknot, είπε: «Θέλω να κάνω ένα…

Θα είναι αυτό το επόμενο βήμα μετά το «CMFT»;

Ο Corey Taylor μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album «CMFT» το 2020 δήλωσε πως το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα μπορούσε να είναι ένα μιούζικαλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο frontman των Slipknot, είπε: «Θέλω να κάνω ένα πραγματικό μιούζικαλ. Όχι σαν το Spamalot των Monty Python. Έχω κάνει αρκετά concept album, συνεπώς ξέρω πώς να συνθέσω μια ιστορία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Taylor προσθέτει: «Το project θα περιστρέφεται γύρω από την τρίτη δεκαετία της ζωής μου και τους ανθρώπους με τους οποίους έζησα μαζί στην Iowa. Θα περιγράφω το τι κάναμε μαζί, τις συμπεριφορές μας, το πώς ενωθήκαμε και το πώς σώσαμε ο ένας τον άλλον».

Ο Taylor έκανε αναφορά και στο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε: «Όλοι μας μεγαλώσαμε σε ένα περιβάλλον συναισθηματικής κακοποίησης. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα και μας ένωσε το γεγονός ότι δεν νιώσαμε ποτέ μόνοι μας. Εκείνη την εποχή ξεκίνησαν διαμορφώνω την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας βιβλία και βλέποντας ταινίες. Όλα αυτά διαμόρφωσαν το ποιος είμαι σήμερα».

Ο Taylor αναφέρθηκε και στο αγαπημένο του μιούζικαλ, το οποίο είναι «Οι Άθλιοι»: «Λατρεύω το βιβλίο, το οποίο διάβασα παιδί και ταυτίστηκα με τον Γιάννη Αγιάννη».

Ο τραγουδιστής των Slipknot το προηγούμενο καλοκαίρι τόνισε πως στα σκαριά υπάρχει και η δημιουργία του δεύτερου solo album του.

Το «CMFT» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 καλύτερες κυκλοφορίες του 2020.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής τόνισε πως οι Stone Sour έχουν μπει στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top