ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dan Auerbach συνεργάζεται ξανά με τον θρύλο της soul Robert Finley

Ο κιθαρίστας των Black Keys έγραψε και έκανε παραγωγή στο «Sharecropper’s Son». Ο θρύλος της blues και soul, Robert Finley, ανακοίνωσε το νέο του solo album με τίτλο «Sharecropper’s Son», του οποίου την παραγωγή και σύνθεση ανέλαβε ο Dan Auerbach, κιθαρίστας των Black Keys. Ο Auerbach έγραψε τα τραγούδια μαζί με…

Ο κιθαρίστας των Black Keys έγραψε και έκανε παραγωγή στο «Sharecropper’s Son».

Ο θρύλος της blues και soul, Robert Finley, ανακοίνωσε το νέο του solo album με τίτλο «Sharecropper’s Son», του οποίου την παραγωγή και σύνθεση ανέλαβε ο Dan Auerbach, κιθαρίστας των Black Keys.

Ο Auerbach έγραψε τα τραγούδια μαζί με τον Finley, με το album να κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου από την Easy Eye/Concord. Στο «Sharecropper’s Son» συμμετέχουν ακόμα πολλοί γνωστοί βετεράνοι των blues και της soul.

Πρώτο δείγμα μέσα από τον δίσκο είναι το «Souled Out On You» του οποίου το video clip μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο Auerbach χαρακτήρισε τον Finley ως «τον καλύτερο soul τραγουδιστή αυτή την στιγμή».

Το νέο album του Finley είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσα από το επίσημο website της Easy Eye Sound εδώ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες δουλεύουν μαζί. Το 2017, έγραψαν μαζί το soundtrack για το comic Murder Ballads, το οποίο κυκλοφόρησε η Z2 Comics. Αργότερα, την ίδια χρονιά, ο Auerbach έκανε την παραγωγή στο album του Finley «Goin’ Platinum!».

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά οι Black Keys έριξαν στην αγορά την επετειακή επανακυκλοφορία του κλασικού τους πλέον album «Brothers», για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Αμερικανών rockers.

Το tracklist του «Sharecropper’s Son»:
01. Souled Out On You
02. Make Me Feel Alright
03. Country Child
04. Sharecropper’s Son
05. My Story
06. Starting To See
07. I Can Feel Your Pain
08. Better Than I Treat Myself
09. Country Boy
10. All My Hope

ROBERT FINLEY - SHARECROPPER'S SON
ROBERT FINLEY – SHARECROPPER’S SON

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top