ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Danny Boyle σκηνοθετεί σειρά για τους Sex Pistols!

Ο Άγγλος σκηνοθέτης ετοιμάζει το Pistol. Ο σπουδαίος Άγγλος σκηνοθέτης Danny Boyle ετοιμάζει μια νέα σειρά για τους Sex Pistols η οποία θα τιτλοφορείται Pistol. Βασισμένο στην βιογραφία του κιθαρίστα των θρύλων punk rockers Steve Jones, Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol, το επερχόμενο project. Το casting της νέας…

Ο Άγγλος σκηνοθέτης ετοιμάζει το Pistol.

Ο σπουδαίος Άγγλος σκηνοθέτης Danny Boyle ετοιμάζει μια νέα σειρά για τους Sex Pistols η οποία θα τιτλοφορείται Pistol. Βασισμένο στην βιογραφία του κιθαρίστα των θρύλων punk rockers Steve Jones, Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol, το επερχόμενο project.

Το casting της νέας σειράς περιλαμβάνει αρκετά γνωστά ονόματα όπως η Maisie Williams (Game Of Thrones) η οποία θα υποδυθεί την Pamela Rooke, ενώ τον ρόλο του Jones θα έχει ο Toby Wallace.

Τον John Lydon θα υποδυθεί ο Anson Boon (1917), ο Louis Partridge (Enola Homes) θα παίξει τον Sid Vicious, ο Jacob Slater τον Paul Cook και ο Fabien Frankel (The Serpent) τον Glen Matlock. Ρόλους θα έχουν ακόμα οι Dylan Llewellyn (Derry Girls), Sydney Chandler και Emma Appleton (The Witcher).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα έχει έξι επεισόδια και θα διηγείται την ιστορία του πιο επιδραστικού rock συγκροτήματος από τις πρώτες του ημέρες στο Λονδίνο μέχρι και την απόλυτη επιτυχία του θρυλικού «Never Mind The Bollocks».

«Το single τους «God Save The Queen» απαγορεύτηκε από το BBC, έφτασε στο No.1 των charts, αλλά τελικά «εκτοπίστηκε» με το ζόρι στην δεύτερη θέση. Για πρώτη φορά στην ιστορία των charts ο τίτλος του τραγουδιού δεν αναφερόταν, για να μην ενοχληθεί η μοναρχία», αναφέρεται στο επίσημο δελτίο τύπου.

Ο Boyle εκτός από σκηνοθέτης εκτελεί και χρέη παραγωγού χαρακτήρισε τους Sex Pistols ως «το συγκρότημα που άλλαξε για πάντα την Βρετανική κοινωνία και κουλτούρα».

Τα γυρίσματα του Pistol θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top