ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Dave Grohl δεν αποκλείει επανασύνδεση των Them Crooked Vultures

«Πάντα κάτι… μαγειρεύεται». Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεση των Them Crooked Vultures άφησε ο Dave Grohl, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Guardian. Ο frontman των Foo Fighters αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που βρίσκεται το super group που ίδρυσε με τους John Paul Jones και Josh Homme, μην αποκλείοντας μια…

«Πάντα κάτι… μαγειρεύεται».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεση των Them Crooked Vultures άφησε ο Dave Grohl, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Guardian.

Ο frontman των Foo Fighters αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που βρίσκεται το super group που ίδρυσε με τους John Paul Jones και Josh Homme, μην αποκλείοντας μια νέα συνεργασία στο μέλλον.

«Πρακτικά είμαστε ακόμα συγκρότημα. Παίζουμε μαζί μια φορά κάθε δέκα χρόνια και τώρα κλείσαμε δεκαετία σωστά; Δεν υπάρχει κάτι επίσημο να πω, αλλά πάντοτε κάτι… μαγειρεύεται» είπε ο Grohl.

Για την φιλία του με τον Josh Homme, ο Grohl πρόσθεσε: «Είναι σαν αδερφός μου. Κάνουμε αρκετή παρέα και βόλτες μαζί. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να παίζω drums για κάποιον άλλον».

Οι Them Crooked Vultures κυκλοφόρησαν το πρώτο και μοναδικό τους album τον Νοέμβριο του 2009.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top