ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Dave Grohl ολοκλήρωσε το πρώτο του βιβλίο

Στο The Storyteller ο Grohl εξιστορεί την καλλιτεχνική του πορεία. Ο Dave Grohl εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η πανδημία δεν επιτρέπει στους Foo Fighters να βρίσκονται στον δρόμο και βρήκε χρόνο να ολοκληρώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο… The Storyteller: Tales Of Life And Music. Σε αυτό, ο Αμερικανός…

Στο The Storyteller ο Grohl εξιστορεί την καλλιτεχνική του πορεία.

Ο Dave Grohl εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η πανδημία δεν επιτρέπει στους Foo Fighters να βρίσκονται στον δρόμο και βρήκε χρόνο να ολοκληρώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο… The Storyteller: Tales Of Life And Music.

Σε αυτό, ο Αμερικανός επιχειρεί μια αναδρομή της καλλιτεχνικής του πορείας μέσα από ιστορίες και διάφορα περιστατικά από το studio και τον δρόμο, οι οποίες τον διαμόρφωσαν ως καλλιτέχνη αλλά και ως προσωπικότητα.

Στο βιβλίο που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον μπορούμε να διαβάσουμε ιστορίες από τους Nirvana, David Bowie, Joan Jett, Iggy Pop, Paul McCartney, καθώς και την εμφάνιση του Grohl στο πλευρό του Tom Petty στο Saturday Night Live. Φυσικά, υπάρχουν και αρκετές αστείες και ενδιαφέρουσες ιστορίες από όλα όσα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια με τους Foo Fighters.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Grohl για το The Storyteller, τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το βιβλίο. Είναι μια συλλογή από αναμνήσεις. Σε ότι κάνω, η εξιστόρηση είναι πολύ σημαντική. Πάντα ένιωθα την ανάγκη να μοιράζομαι στιγμές από την ζωή μου. Είναι κάτι που με εξιτάρει και με γεμίζει με δημιουργικότητα».

Και συνέχισε: «Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες που θυμάμαι από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μεγαλώνοντας σε ένα προάστιο της Washington DC, την ενηλικίωσή μου και φυσικά όλη την μετέπειτα πορεία μου ως μουσικός. Έτσι έζησα αυτές τις ιστορίες πίσω από το μικρόφωνο… Διαβάστε τες».

Πρόσφατα, ο Dave Grohl για ακόμα μια φορά τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του side project του, Them Crooked Vultures, τονίζοντας ότι σκέφτεται να συνεργαστεί ξανά με τους Josh Homme και John Paul Jones.

Το εξώφυλλο του The Storyteller: Tales Of Life And Music
Το εξώφυλλο του The Storyteller: Tales Of Life And Music

Latest from CULTURE

Go to Top