ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Dave Grohl παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ, What Drives Us

Δείτε το trailer του film που σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Dave Grohl των Foo Fighters. Ο Dave Grohl των Foo Fighters έδωσε στην δημοσιότητα το trailer του ντοκιμαντέρ What Drives Us, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος. Την παραγωγή του film έχουν κάνει οι Foo Fighters, σε μια ιδέα που…

Δείτε το trailer του film που σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Dave Grohl των Foo Fighters.

Ο Dave Grohl των Foo Fighters έδωσε στην δημοσιότητα το trailer του ντοκιμαντέρ What Drives Us, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Την παραγωγή του film έχουν κάνει οι Foo Fighters, σε μια ιδέα που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό, με αφορμή και την περιοδεία των Foo Fighters για τα 25 χρόνια του συγκροτήματος, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Το What Drives Us τελικά θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους: Ringo Starr, Brian Johnson (AC/DC), St. Vincent, Slash και Duff McKagan (Guns N Roses), The Edge (U2), Flea (Red Hot Chili Peppers), Lars Ulrich (Metallica) και αρκετούς άλλους.

Μιλώντας για το What Drives Us, ο Grohl είπε: «Αυτό το film είναι η εξομολόγηση μου σε κάθε μουσικό που μπαίνει σε ένα van με τους φίλους του και βγαίνει στον δρόμο για να παίξει την μουσική του. Ξεκινήσαμε αυτό το project με σκοπό να αποκαλύψουμε όλα όσα γίνονται όταν ένα group βγαίνει στον δρόμο. Τι τους παρακινεί; Γιατί το κάνουν αυτό;».

Πάρτε μια γεύση από το film:

Η σύνοψη του film συνεχίζει: «Αυτό το film απευθύνεται και σε κάθε παιδί που ονειρεύεται να γίνει μουσικός. Κάποτε όλοι ήμασταν παιδιά. Έχουμε ιστορίες που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Το πάθος μας οδήγησε εδώ που είμαστε σήμερα. Ακολουθήστε το πάθος σας και κυνηγήστε το όνειρό σας».

Οι Foo Fighters γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια με μια σειρά από δράσεις που περιλαμβάνει εκτός από το νέο album «Medicine At Midnight», επετειακά vans, ακόμα και ραδιοφωνικό show.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Grohl ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, The Storyteller.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top