ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dave Grohl σκέφτεται ξανά τους Them Crooked Vultures

Οι Them Crooked Vultures κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους το 2009. Ο Dave Grohl σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την προώθηση του νέου δίσκου των Foo Fighters «Medicine At Midnight», αναφέρθηκε και στους Them Crooked Vultures, με τους οποίους θέλει να κυκλοφορήσει έναν δεύτερο δίσκο. Ο Grohl αναφερόμενος στην συνεργασία…

Οι Them Crooked Vultures κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους το 2009.

Ο Dave Grohl σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την προώθηση του νέου δίσκου των Foo Fighters «Medicine At Midnight», αναφέρθηκε και στους Them Crooked Vultures, με τους οποίους θέλει να κυκλοφορήσει έναν δεύτερο δίσκο.

Ο Grohl αναφερόμενος στην συνεργασία του με τους Josh Homme και John Paul Jones έκανε λόγο για ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δίνοντας ελπίδες για συνέχεια.

Το 2019 ο Grohl είχε πει πως «τεχνικά το group δεν έχει διαλύσει», ενώ και ο Homme είχε δείξει θετικός στην προοπτική μιας νέας συνεργασίας και ενός δεύτερου δίσκου.

Τώρα, ο ηγέτης των Foos αναφερόμενος στο project είπε: «Με τον Josh είχαμε συζητήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να κάνουμε κάτι μαζί. Κάτι που δεν θα έμοιαζε ούτε με τους Queens Of The Stone Age αλλά ούτε και με τους Foo Fighters. Αυτός στην κιθάρα, εγώ στα drums. Ίσως κάτι πειραματικό».

Και πρόσθεσε: «Οι Them Crooked Vultures είναι όνειρο για κάθε drummer, καθώς είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα πολύ δυνατό power trio. Ο Josh παίζει κιθάρα σαν να είναι drummer. Δεν κάνει solos. Και ο John Paul είναι ο καλύτερος μπασίστας στην ιστορία του rock n roll. Όταν ξεκινήσαμε καταλάβαμε αμέσως πως εδώ έχουμε μια πραγματική μπάντα».

Για το υλικό που έγραψαν το 2009: «Δεν είχαμε καθόλου ιδέες όταν μπήκαμε στο studio. Ξεκινήσαμε πίνοντας καφέ και μετά αρχίσαμε να παίζουμε μαζί. Στο τέλος της ημέρας δημιουργήσαμε ένα 8λεπτο έπος. Ήταν κάτι το καταπληκτικό και πέρασα υπέροχα. Μακάρι να το ξανακάνουμε».

Το «Them Crooked Vultures» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2009 και έφτασε στο Top20 των charts στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Μεγάλη Βρετανία.

Latest from TOP STORIES

Go to Top