ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dave Keuning επιστρέφει στους Killers!

Ο κιθαρίστας θα παίζει στον διάδοχο του «Imploding The Mirage». Οι Killers ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα μικρό teaser μέσα από το studio, με την είδηση ωστόσο να είναι η επιστροφή στο group του κιθαρίστα Dave Keuning! Το συγκρότημα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του καταπληκτικού «Imploding The Mirage». Στο τέλος του…

Ο κιθαρίστας θα παίζει στον διάδοχο του «Imploding The Mirage».

Οι Killers ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα μικρό teaser μέσα από το studio, με την είδηση ωστόσο να είναι η επιστροφή στο group του κιθαρίστα Dave Keuning! Το συγκρότημα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του καταπληκτικού «Imploding The Mirage».

Στο τέλος του 2020 οι Killers έβαλαν στην πρίζα τους οπαδούς τους, αποκαλύπτοντας (;) το tracklist του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2021. Το συγκρότημα τόνισε ότι λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του «Imploding The Mirage» ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο επερχόμενο album, για το οποίο μάλιστα τονίζουν ότι θα είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Δείτε το video μέσα από το home studio των Killers:

Οι φανατικοί του συγκροτήματος πάντως έχουν κάθε λόγο να χαίρονται από την επιστροφή του Keuning, ο οποίος είχε αποχωρήσει το 2017 με σκοπό να ακολουθήσει solo καριέρα και φυσικά δεν συμμετείχε σε καμία από τις συνθέσεις του «Imploding The Mirage».

Διαβάστε ακόμα: Ακούσαμε ξανά όλα τα albums των Killers

Το συγκρότημα θα δουλέψει ξανά με τον παραγωγό Shawn Everett, κάτι που αποκάλυψε πρόσφατα και ο τραγουδιστής Brandon Flowers: «Είχαμε πολύ καιρό λόγω της πανδημίας να δουλέψουμε πάνω σε νέα τραγούδια. Μπορεί να μην μπορούμε να βγούμε για περιοδεία, όμως αυτή η κατάσταση μας έδωσε την δυνατότητα να γράψουμε αρκετό υλικό».

Ο Dave Keuning κυκλοφόρησε το 2019 το solo album «Prismism».

Οι Killers θα ενημερώνουν σε τακτά διαστήματα τους fans τους για την πορεία σύνθεσης και ηχογράφησης του νέου τους, άτιτλου μέχρι στιγμής, album, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στο τέλος του 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top