ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Ο David Bowie εμπνέεται τον Ziggy στο «Stardust»

Stardust: Δείτε το πρώτο trailer της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας. Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer της βιογραφικής ταινίας «Stardust», για την ζωή και το έργο του David Bowie. Στο Λονδίνο η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. Πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Johnny Flynn, ο οποίος υποδύεται τον Bowie στο…

Stardust: Δείτε το πρώτο trailer της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer της βιογραφικής ταινίας «Stardust», για την ζωή και το έργο του David Bowie. Στο Λονδίνο η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Johnny Flynn, ο οποίος υποδύεται τον Bowie στο ταξίδι που κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1971, λίγο πριν εμπνευστεί την περσόνα του Ziggy.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει κάνει ο Gabriel Range, με τον πρωταγωνιστή να χάνει για τις ανάγκες του film αρκετά κιλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Bowie δεν υποστήριξε το project, με τον γιο του και σκηνοθέτη Duncan Moon, να δηλώνει πως η ταινία δεν είναι «επίσημη» και δεν θα περιλαμβάνει μουσική του πατέρα του.

«Ξεκίνησα να κάνω μια ταινία σχετικά με το τι κάνει κάποιον να γίνει καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που τον οδηγεί να δημιουργήσει την τέχνη του. Αυτός ο κάποιος είναι ο Bowie, ένας άνθρωπος που τον σκεφτόμαστε πάντα ως τον σταρ που έγινε ή με ένα από τα alter ego του: τον Ziggy Stardust, τον Aladdin Sane, τον Thin White Duke» θα πει ο Range, ο οποίος αρκετές φορές εξέφρασε την πικρία του για την μη στήριξη από το περιβάλλον του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Για τις ανάγκες του «Stardust», ο Flynn έγραψε ένα νέο κομμάτι που θα ακούγεται στην ταινία, το οποίο έχει τίτλο «Good Ol’ Jane» και ακούγεται σαν ένα «παλιό χαμένο τραγούδι του David Bowie».

Το film θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 25 του επόμενου μήνα.

Το film poster του Stardust

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top