ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο David Gilmour επέστρεψε με το νέο single «Yes, I Have Ghosts»

Πρώτο τραγούδι μετά το 2015 και το «Rattle That Lock». Ο David Gilmour έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του single «Yes, I Have Ghosts». Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το 2015 και το album «Rattle That Lock». Ο ηγέτης των Pink Floyd μας είχε προιδεάσει για το…

Πρώτο τραγούδι μετά το 2015 και το «Rattle That Lock».

Ο David Gilmour έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του single «Yes, I Have Ghosts». Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το 2015 και το album «Rattle That Lock».

Ο ηγέτης των Pink Floyd μας είχε προιδεάσει για το τραγούδι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο νέο audiobook της συζύγου του, Polly Samson, A Theatre For Dreamers.

Στο «Yes, I Have Ghosts» συμμετέχει και η κόρη του David Gilmour, Romany, στα δεύτερα φωνητικά και την άρπα:

«Δούλεψα πάνω στο τραγούδι εν μέσω καραντίνας και υπήρχε ένα διάστημα που αναγκάστηκα να διακόψω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και χαίρομαι που η Romany έβαλε την όμορφη φωνή της σε αυτό».

Το audiobook της Polly Samson έχει έντονο ελληνικό ενδιαδέρον καθώς η ιστορία του διαδραματίζεται στην Ύδρα, κάπου στην αρχή των 60s.

Μέσα στην ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και το επίσημο video clip του τραγουδιού:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top