ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dee Snider κυκλοφορεί το καλοκαίρι το «Leave A Scar»

Ο τραγουδιστής των Twisted Sister επιστρέφει με το νέο του solo album. Ο Dee Snider ανακοίνωσε πως στις 30 Ιουλίου πρόκειται να ρίξει στην αγορά το νέο του προσωπικό album με τίτλο «Leave A Scar». Όπως και στο προ-τριετίας «For The Love Of Metal», ο βετεράνος τραγουδιστής θα συνεργαστεί εκ…

Ο τραγουδιστής των Twisted Sister επιστρέφει με το νέο του solo album.

Ο Dee Snider ανακοίνωσε πως στις 30 Ιουλίου πρόκειται να ρίξει στην αγορά το νέο του προσωπικό album με τίτλο «Leave A Scar».

Όπως και στο προ-τριετίας «For The Love Of Metal», ο βετεράνος τραγουδιστής θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Jamey Jasta των Hatebreed, ο οποίος θα αναλάβει την παραγωγή, συμβάλλοντας αρκετά και στην σύνθεση.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, στο album ο Snider έχει ηχογραφήσει και ένα κομμάτι με τον George «Corpsegrinder» Fischer των Cannibal Corpse.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Snider χαρακτήρισε τον δίσκο ως «πολύ βαρύ, αλλά με κάποιες εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς», ενώ αποκάλυψε πως δούλεψε με την ίδια ομάδα που δημιούργησε και το «For The Love Of Metal». Επιπλέον, έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του Jasta, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι κορυφαίος. Αυτός κρατά τα κλειδιά. Εμπιστεύομαι όλη την ομάδα, αλλά όποιες ιδέες έρχονται στο τραπέζι, φιλτράρονται πρώτα από αυτόν και πρέπει αυτός να δώσει την έγκρισή του».

Ο frontman τόνισε επίσης πως αρχικά είχε κάποιες σκέψεις για το εάν θα πρέπει να εμπιστευτεί την ομάδα του, πλέον όμως την βλέπει σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Leave A Scar» αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Θυμίζουμε πως το 2020 ο Snider κυκλοφόρησε από την Napalm Records και το «For The Love Of Metal Live!», το οποίο ολοκλήρωσε τον κύκλο του πολύ επιτυχημένου δίσκου.

https://twitter.com/deesnider/status/1378754108472008705

Οι Twisted Sister πραγματοποίησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους το 2016, ολοκληρώνοντας έτσι την πορεία τους έπειτα από 40 χρόνια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top