ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Eric Burdon τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ για το «House Of The Rising Sun»

Επίθεση του frontman των Animals στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Eric Burdon δεν μασάει τα λόγια του και προστίθεται στους καλλιτέχνες από τους οποίους ο Ντόναλντ Τραμπ «κλέβει» τραγούδια, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Δείτε την βιτριολική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα σχεδόν 80 του χρόνια, ο Eric Burdon…

Επίθεση του frontman των Animals στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Eric Burdon δεν μασάει τα λόγια του και προστίθεται στους καλλιτέχνες από τους οποίους ο Ντόναλντ Τραμπ «κλέβει» τραγούδια, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Δείτε την βιτριολική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα σχεδόν 80 του χρόνια, ο Eric Burdon δεν έχει ανάγκη να χαϊδέψει τα αυτιά κανενός. Ο Άγγλος τραγουδιστής των Animals με ανάρτησή του στο Twitter επιτέθηκε σφόδρα στον Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο τελευταίος έπαιξε το «House Of The Rising Sun» κατά την διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας.

«Αν και κανείς δεν ζήτησε την άδεια μου, δεν μου κάνει εντύπωση που ο Τραμπ χρησιμοποίησε το τραγούδι για την καμπάνια του τις προάλλες. Άλλωστε μια ιστορία αμαρτίας και μιζέριας σε ένα μπουρδέλο του ταιριάζει απόλυτα» έγραψε ο Burdon στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αίσθηση προκάλεσε στους fans και η φωτογραφία που επέλεξε ο βετεράνος rocker, φορώντας μια μάσκα που γράφει «vote», με την λεζάντα να καλεί τον κόσμο να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως είναι φυσικό, ο Burdon τάσσεται ανοιχτά υπέρ του Joe Biden βάζοντας τα hashtags #vote #saveourdemocracy και #bidenharris2020.

Ο Eric Burdon βλέπει τους ανθρώπους της προεκλογικής ομάδας του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να μην ζητάνε την άδεια του, βάζοντας το όνομα του δίπλα σε αυτά των Linkin Park, Guns N Roses, Aerosmith, Neil Young, R.E.M. και Rolling Stones.

Οι τελευταίοι μάλιστα απείλησαν ευθέως με αγωγή και μήνυση εάν οι επιτελείς του πλανητάρχη συνεχίσουν να αγνοούν τις υποδείξεις τους.

Πριν από τρία χρόνια και ο Dee Snider των Twisted Sister είχε φτάσει ένα βήμα από το να μηνύσει τον Τραμπ, όταν κατά την διάρκεια ομιλίας του τελευταίου ακούστηκε το «We’re Not Gonna Take It».

Οι Animals διασκεύασαν το «House Of The Rising Sun» το 1964, φέρνοντάς το μάλιστα στην κορυφή των charts και γράφοντας το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της rock μουσικής.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top