ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Erik Grönwall δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του

Ο πρώην τραγουδιστής των H.E.A.T διαγνώστηκε με λευχαιμία. Ο Erik Grönwall σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε πως παλεύει με την λευχαιμία, δίνοντας το δικό του μήνυμα και συγκινώντας τους fans του. Ο Σουηδός πρώην τραγουδιστής των H.E.A.T βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νοσοκομείο νοσηλευόμενος και αποφάσισε να μιλήσει…

Ο πρώην τραγουδιστής των H.E.A.T διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Ο Erik Grönwall σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε πως παλεύει με την λευχαιμία, δίνοντας το δικό του μήνυμα και συγκινώντας τους fans του.

Ο Σουηδός πρώην τραγουδιστής των H.E.A.T βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νοσοκομείο νοσηλευόμενος και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον πιο κρίσιμο αγώνα που δίνει για την ζωή του.

Ο Grönwall έγραψε στο Facebook: «Βρίσκομαι σε νοσοκομείο της Σουηδίας. Πριν από περίπου έναν μήνα ένιωθα καλά και γεμάτος ενέργεια. Είχα μια φυσιολογική ζωή.

Τότε εμφανίστηκε από το πουθενά. Αισθανόμουν εξαντλημένος, δεν είχα ενέργεια ούτε και για τις πιο απλές ασχολίες μου και συνεχώς ένιωθα πως είχα τρέξει έναν μαραθώνιο, ακόμα και μετά από μια πεντάλεπτη βόλτα με τον σκύλο μου. Ήταν προφανές πως κάτι δεν πήγαινε καλά και οι εξετάσεις αίματος το έδειξαν… αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα της θεραπείας μου κατά της οξείας λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας (acute lymphocytic leukemia)».

Ο Σκανδιναβός τραγουδιστής συνεχίζει στο μήνυμά του μιλώντας για το πώς αισθάνεται και πως σκοπεύει να συνεχίσει την μάχη του: «Αρχικά είμαι πολύ τυχερός και ευγνώμων που ζω ακόμα, σε μια εποχή που μια ασθένεια όπως αυτή είναι ευτυχώς θεραπεύσιμη. Υπάρχει μεγάλη πρόοδος σε αυτόν τον τομέα και το σώμα μου αντιδρά πολύ καλά στην αγωγή. Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου για εμένα και την οικογένεια μου, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Έχω σκεφτεί πως θα το αντιμετωπίσω και αποφάσισα να το πράξω με απόλυτη διαφάνεια και καθαρότητα. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν καλές και κακές μέρες, αλλά θεωρώ πως πρέπει να μοιραζόμαστε και να δείχνουμε τις κακές πλευρές. Η ζωή δεν είναι πάντα ο λαμπερός κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να την κάνει καλύτερη.

Δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε τι θα μας συμβεί. Είναι ένα λαχείο. Μπορούμε όμως να επιλέξουμε την αντίδρασή μας. Ας κάνομε λοιπόν το καλύτερο δυνατό. Δεν υπόσχομαι πως θα έχετε συχνές ενημερώσεις από εμένα, αλλά όταν το κάνω, θα δείτε την αληθινή μου πλευρά».

Ο πρώην τραγουδιστής των H.E.A.T δίνει ένα πολύ δυνατό και σημαντικό μήνυμα στην συνέχεια της ανάρτησής του: «Εστιάστε στην ενδυνάμωση της ΥΓΕΙΑΣ. Μην πολεμάτε την φωτιά με φωτιά, αλλά με νερό. Ας γίνει αυτό αντιληπτό προκειμένου να βρούμε θεραπεία».

Ο Grönwall τονίζει στο τέλος του μηνύματος του: «Δεν θα δώσω συνεντεύξεις και θέλω να σεβαστείτε αυτές τις στιγμές και την ιδιωτικότητά μου. Η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφοριών θα έρχεται από εμένα και μέσω των καναλιών που διατηρώ. Μην ακούτε τίποτα άλλο.

Τελευταία ενημέρωση: Τα πάω καλά και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση. Αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου προκειμένου να ελέγχω την διαδικασία όσο καλύτερα μπορώ».

Διαβάστε ακόμα: Είναι ο Erik Grönwall o Sebastian Bach της επόμενης μέρας;

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top