ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Glenn Danzig παρουσιάζει το νέο του Vampire Western

Ο frontman των Danzig ετοιμάζει το δεύτερο film του. Μετά το Verotika που κυκλοφόρησε το 2019, ο Glenn Danzig φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης και του δεύτερου film του. Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις. Παρά τις όποιες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που σαρώνει τον πλανήτη, ο τραγουδιστής…

Ο frontman των Danzig ετοιμάζει το δεύτερο film του.

Μετά το Verotika που κυκλοφόρησε το 2019, ο Glenn Danzig φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης και του δεύτερου film του. Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παρά τις όποιες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που σαρώνει τον πλανήτη, ο τραγουδιστής των Danzig φαίνεται πως κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του νέου western με βρικόλακες που ετοιμάζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο τίτλος της ταινίας είναι Death Rider In The House Of Vampires και όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πρόσφατα, στο έγκυρο Bloody Disgusting δημοσιεύτηκε φωτογραφία του film, με τον ίδιο τον δημιουργό και σκηνοθέτη να σχολιάζει πως επρόκειτο για τον χαρακτήρα Count Holiday, βασικό πρωταγωνιστή της ταινίας.

Πρωταγωνιστές στην ταινία θα είναι ο Julian Sands και μαζί του θα βρίσκονται ακόμα οι Dewon Sawa (Idle Hands, Final Destination), Kim Director, Ashley Wisdom, Victor DiMattia, Danny Trejo και φυσικά… ο ίδιος ο Glenn Danzig.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top