ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Iggy Pop κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Dirty Little Virus»

Νέο κομμάτι από τον Iggy Pop για τον Covid-19. Ο Iggy Pop αποχαιρετάει το 2020 με ένα νέο κομμάτι που έγραψε για τον Covid-19. Στο μήνυμα που συνοδεύει το τραγούδι, ο βετεράνος τραγουδιστής λέει μεταξύ άλλων ότι ήθελε να γράψει ένα κομμάτι που θα λειτουργεί περισσότερο «δημοσιογραφικά», καταγράφοντας δηλαδή την…

Νέο κομμάτι από τον Iggy Pop για τον Covid-19.

Ο Iggy Pop αποχαιρετάει το 2020 με ένα νέο κομμάτι που έγραψε για τον Covid-19.

Στο μήνυμα που συνοδεύει το τραγούδι, ο βετεράνος τραγουδιστής λέει μεταξύ άλλων ότι ήθελε να γράψει ένα κομμάτι που θα λειτουργεί περισσότερο «δημοσιογραφικά», καταγράφοντας δηλαδή την πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας την εποχή του κορωνοϊού.

«Δεν ήθελα να το κάνω πολύπλοκο. Με ενδιέφερε περισσότερο το ποιος, τι, πότε και το που. Είναι κάτι που δυστυχώς βρίσκεται στις ζωές μας εδώ και έναν χρόνο και μας έχει επηρεάσει όλους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» τονίζει ο Iggy.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επεξηγηματικό video του τραγουδιστή για το «Dirty Little Thing», με το κομμάτι να είναι διαθέσιμο μέσω Bandcamp εδώ.

Τον περασμένο μήνα, ο Iggy Pop έκανε την ομιλία για την εισαγωγή των Nine Inch Nails στο Rock And Roll Hall Of Fame, μιλώντας κολακευτικά για το συγκρότημα του Trent Reznor: «Μπορεί να χαρακτηρίζεται ως industrial, αλλά εμένα η μουσική τους μου βγάζει κάτι πολύ funk. Ακούστε το «Closer» για παράδειγμα και θα καταλάβετε τι εννοώ» είπε στην ομιλία του ο πρώην frontman των Stooges.

Νωρίτερα το καλοκαίρι, το «The Passenger», ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του θρυλικού τραγουδιστή, απέκτησε επιτέλους το επίσημο video clip του.

Η τελευταία προσωπική δισκογραφική δουλειά του Iggy Pop ήταν το «Free», το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 και διαδέχθηκε το «Post Pop Depression», το οποίο είχε κυκλοφορήσει με τον Josh Homme των Queens Of The Stone Age το 2016.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top