ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Jack Osbourne θέλει την επιστροφή των Osbournes στην TV

… και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Τον Νοέμβριο του 2019, η Kelly Osbourne είχε μιλήσει για πιθανή επιστροφή των Osbournes μέσα στο 2020. Σήμερα, ο Jack Osbourne επιβεβαιώνει την αδερφή λέγοντας πως βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του show στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το show του MTV…

… και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Τον Νοέμβριο του 2019, η Kelly Osbourne είχε μιλήσει για πιθανή επιστροφή των Osbournes μέσα στο 2020. Σήμερα, ο Jack Osbourne επιβεβαιώνει την αδερφή λέγοντας πως βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του show στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Το show του MTV ήταν στον αέρα από το 2002 ως το 2005, με την οικογένεια του Ozzy και της Sharon Osbourne να ζει με ένα τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι.

Ο Jack Osbourne, σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής και απάντησε: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν υπάρχουν συζητήσεις. Νοσταλγώ εκείνες τις ημέρες και αυτό με εξιτάρει. Το θέμα αυτή την στιγμή είναι πως δεν ζούμε πλέον όλοι μαζί, όπως γινόταν πριν από 15-20 χρόνια. Θα πρέπει ξανά να μετακομίσουμε όλοι στο ίδιο σπίτι. Είναι κάτι που συζητάμε πάντως και είμαι πολύ θετικός».

Την δεδομένη στιγμή πάντως, ο Ozzy έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν, για τα οποία ολόκληρη η οικογένεια είχε τοποθετηθεί σχετικά πριν από μερικούς μήνες:

Από ότι φαίνεται πάντως, ο Jack θα πάρει τις αποφάσεις του ανάλογα με τα χρήματα που θα προσφερθούν σε αυτόν και την οικογένεια: «Για να προχωρήσουμε με το εγχείρημα θα πρέπει να πληρωθούμε αρκετά. Θα είναι μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής μας και αυτό θα έχει συνέπειες για όλους».

Με τον Ozzy πάντως να μην βγαίνει σε περιοδεία, το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τους Osbournes στις οθόνες μας φαντάζει αρκετά πιθανό.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top